Eнергията на богатството и енергията на бедността

 45339063

И богатството, и бедността излъчват специфична енергетика. Безусловно различна, противоположна по своята природа. По какво се отличават? Къде е разликата? Може ли беден човек да започне да излъчва енергията на богатството? На това не ни учат в училището или в институтите. Разбира се, на държавата не са нужни богати и независими хора, тя има нужда от роби на системата, които заради покупката на най-необходимите неща ще работят, без да подвиват крак…

Изследванията доказват, че ако бедният човек, дори нуждаейки се от пари, започне да се държи така, сякаш е богат, то неговата енергетика ще излъчва вибрации, които привличат парите. Но как да разберете как трябва да се държите, ако никога не сте били богати? Какво трябва да правите, за какво да мислите? Как да се отнасяте към парите? За да си отговорим на тези въпроси, нека разгледаме критериите, които характеризират енергията на богатството и енергията на бедността.

ЕНЕРГИЯ НА БЕДНОСТТА

1. Мръсотия и безпорядък

Обърнете внимание, че нищетата винаги е там, където е мръсно. Домът не е почистен, вещите са разхвърляни, прозорците – неизмити. Парите обичат чистотата, а ако тя липсва, значи няма да има и пари.

2. Стари боклуци

Натрупването на ненужни вещи, на които така и не им идва ред да влязат в употреба, блокира енергията, нарушавайки циркулацията на парите. Ако не освободите място от старото, няма къде да се настани новото? Има хора, които постоянно се нуждаят от пари, но в същото време домът им е затрупан с вещи, които не са използвани повече от 20 години. Откъде идва този парадокс? Просто хората не ги възприемат като боклуци. „Ами ако потрябва?“, възкликва те, изпадайки в ужас само при мисълта, че трябва да изхвърлят нещо. Това са стари мебели от прабаба, книги, които никой не е чел и едва ли някога ще прочете, дрехи от по-миналия век „за бъдещото поколение“ и т.н.

3. Нездравословна икономия

Какво означава? Това е, когато всяка излишна стотинка се отделя „за черни дни“. Когато чорапогащите се зашиват всеки път, когато се скъсат – та нали под панталона не се вижда нищо! Когато бельото е прано до такава степен, че вече не личи какъв цвят е било, и т.н. Защото скътаните пари не бива да се харчат за такива глупости. Ами ако някой се разболее или умре? Какво ли не се случва! Такова самопрограмиране не само разпространява енергията на бедността, но и привлича неприятности!

4. Забраната за мечти

Това е, когато виждате на витрината на магазина красива дреха и вместо да си се представите в нея, веднага отсичате: „Не мога да си го позволя“. Това е, когато вашият съпруг мечтателно ви говори за пътуване в чужбина, а вие с укор му казвате: „Каква ти чужбина, детето тръгва на училище, трябва да се облича!“. По този начин програмирате своето бъдеще за бедност! Защото, ако сега имате проблеми с парите, това съвсем не означава, че след половин година не можете да отидете в чужбина или да си купите красива дреха. Вселената е изобилна и във всеки момент може да ви даде множество възможности. Но вие не й позволявате да го направи. Та нали вие най-добре знаете, че нямате пари и няма да имате!

ЕНЕРГИЯ НА БОГАТСТВОТО

1. Чистота в дома

Това е, на първо място, чистият коридор, тъй като през входната врата парите влизат в дома. Чистите стаи – там се съхраняват парите. Чистите прозорци – те са вратата към бъдещето на метафизично ниво. Чистата баня и тоалетна, тъй като според фън-шуй от там изтичат парите.

2. Полезни и необходими вещи

Такива, които използвате поне веднъж в годината. Ако в дома ви се пазят книги, които препрочитате по-рядко и не можете да изхвърлите, значи веднъж годишно трябва да ги пренареждате, като внимателно изтривате праха от тях. Тогава няма да има застой на енергия в дома.

3. Правилни мисли

Вие можете да си го позволите – и красивата дреха, и отпуската в чужбина, и новата кола. Представяйте си, че вече притежавате всичко това. Визуализирайте се в новата дреха, седящи зад волана на новия автомобил, който пътува към близки и далечни страни. И това обезателно ще се случи в живота ви. Главното е да вярвате в това и да дадете възможност на Вселената да реализира мечтите ви.

4. Благотворителност

Енергията на богатството задължително ще възникне там, където се осъществява равностоен обмен: даваш – получаваш. Ако печелите пари и само ги трупате или харчите за свои нужди, няма да има баланс.

Чували ли сте за даване на десятък? Някога на църквата давали 10 процента от всичко, което спечели човек, а днес можете просто да помогнете на нуждаещи се. Изпълнението на тези препоръки ще привлече в живота ви енергията на богатството. И още нещо – главното е да не се превърнат парите в Бог за вас. Запазете в душата си истинските ценности и помнете, че материалните блага съществуват за човека, а не човекът – за материалните блага…

 

5 thoughts on “Eнергията на богатството и енергията на бедността

  1. Всички тези ПРАВИЛА са много важни и важат за всичко-В Магията на Атлантида има диск със специфични вибрации за включване в Егрегора на Парите, но и тези Правила са много важни.Така Егрегора по лесно и бързо ще ви допусне.

  2. Къде да чета допълнителна информация за това как да привлека пари, има ли конкретни книги?

  3. Да бе..добре че има откъде да се краде,иначе всички биха имали еднакво!Богатият взема от бедния!После наема бедния да му чисти,да му работи и всичко останало!
    Пишете помии!

  4. Пълни глупости,тези правила по-скоро Ви биха приобщили към групата от хора с обсесивно компулсивно разстройство отколкото към тимът на богатите,единствено промяна в мисленето може да даде резултата,но как да започне да харчи милиони,беден човек който се чуди какво да хапне за деня,когато няма нищо налично?

  5. м да, че енергия има, има, но всичко описано е толкова химерично…. какво значение има всичко това, богатството не е само това да си купиш новата кола или да отидеш на екскурзия… богатстото е да знаеш как да намериш или спечелиш или създадеш парите, които ще ти трябват за това, и това да не ти коства много усилия…. старите вещи се хвърлят, когато си готов да дойде нещо ново при теб, и това може да не са пари, а любов, или приятелство, или идея дори… лично аз познавам много богат човек, който се ужасява при мисълта, че трябва да хвърли старите си столове….. а и няма нищо лошо в това да си беден, за мен все още бедните финансово са много по богати душевно…. другите да му мислят…

Comments are closed.

%d bloggers like this: