7 причини за самота

12093425

Гледаш ги и им се чудиш – и умни, и красиви, а личният им живот е пълна катастрофа. В същото време в повечето случаи жената сама е „ковач“ на своята самота…

Жената, която си пада само по недостъпни мъже

Преследването е това, което я възбужда. Щом то приключи, тя има нужда от нов източник на адреналин. Безумно желае мъжа, който е недостъпен, но щом го получи, веднага губи интерес. По-скоро не осъзнава, че всъщност тя не го иска. А когато неговата взаимност започва да поражда скука, това става очевидно.

Жената, която се лепи на мерзавци

Нито една жена не иска да хлътне по някого, който да се отнася зле към нея. Понякога обаче се случва. Тя е самотна, защото постоянно се опитва да привлече вниманието на мъже, които не са готови да й отговорят с взаимност. Това не означава, че се подценява или че е имала проблеми с баща си. Просто показва, че не дава шанс да подходящия мъж.

Жената, която побърква мъжете

Това е жена, на която се обаждат петима различни кавалери. Тя действително е много красива и желана. Тя е награда и мъжете го знаят. Но понякога се получава така, че никой не печели този приз. Често към нея е устремено толкова много мъжко внимание, че тя не знае какво да прави с него и затова остава сама. Тя няма проблеми да изпитва чувства, проблемът й е да избере към кой мъж те са по-силни.

Жената, която мисли, че никого не привлича

Тя изобщо не осъзнава законите на привлекателността и дори в бара някой да я гледа упорито повече от час, тя смята, че всъщност погледът му е вперен в дамата зад нея. Не е задължително да й липсва самоувереност, просто тя е леко безпомощна по отношение на мъжете. Но всъщност това не я безпокои особено. Тя е щастлива в своята несъзнателност.

Жената, която постоянно сравнява мъжете с бившия си

Може би тя все още го обича, а може би и искрено го ненавижда. Във всеки случай, всеки нов кандидат е подлаган на незабавно сравнение. Понякога той не може и на малкия пръст да стъпи на бившия й партньор, а понякога е прекалено добър, за да стане настоящ. Постоянното сравнение убива всяка надежда за нови отношения.

Жената, която е прекалено увлечена от работата

Тя е работохолик по собствен избор, отдадена е на кариерата си така силно, че не й остава време да се безпокои за каквото и да било друго. Когато срещне мъж, който действително й харесва, все едно – работата й се оказва на първо място и тя не чувства необходимост да променя нещо. Тази дама иска да срещне мъж, който ще разбере, че тя обича работата си също толкова силно, както обича него.

Жената, която обича всеки, който я обича

На нея й харесва човекът такъв, какъвто е, или просто защото тя му харесва. Тази жена за нищо на света няма да признае, че й е приятно вниманието, но буквално разцъфва, къпейки се във вълните на мъжката симпатия. Понякога си мисли, че е влюбена, но е толкова заслепена от мъжа, проявил интерес към нея, че изобщо не се тревожи с кого се забърква, а по-скоро се вълнува, че има връзка. Скоро обаче осъзнава истинските си чувства…