5 признака, че сте срещнали някого от минал живот

 

В даден момент от живота срещате човек и чувствате някаква неясна, но силна връзка. С него можете да сте себе си. Усещате комфорт и безопасност. Знаете, че той ви приема такива, каквито сте. Но най-хубавото е, че контактувате леко помежду си. Обяснението е, че вие вече сте се срещали някога – в минал живот!

Ако това ви е накарало да се замислите, предлагаме ви 5 признака, които ще ви покажат дали познавате някого от минал живот, или не.

У вас нещо мигновено „щраква”

Всичко се случва естествено. Толкова бързо намирате общ език, че буквално след няколко минути можете да говорите за всичко и всички. Нивото на комфорт е невероятно високо. Но най-хубавото е, че разговорите са леки и в същото време никога не ви е скучно.

Времето няма значение

Айнщайн много точно определя това. Обяснявайки теорията на относителността, той говори за това как времето лети, когато се намирате с човека, когото обичате. Същото се отнася и за вашия познат от минал живот. Вие не забелязвате как минава времето, когато сте заедно. Дори когато не се срещате известно време, вие оставате неизменни и продължавате от онова място, на което сте спрели беседата си предишния път.

Когато го гледате в очите, се чувствате като у дома

Маските, които хората носят всеки ден, изчезват пред този човек. Вие не се страхувате, че той ще ви осъжда. Чувствате невероятно дълбока връзка. Когато го гледате в очите, ви се струва, че гледате в собствената си душа.

Изпитвате дежавю по време на срещите с него

Ако изпитвате чувството, че това вече ви се е случило, и усещате, че някои събития или ситуации се повтарят, не се тревожете. Най-вероятно наистина сте изпитали тези моменти в предишния си живот с участието на същия човек.

Мигновено определяте положителната или негативната енергия на този човек

Ако ви е хубаво, тогава ще почувствате положителна връзка с този човек и трябва да останете заедно. Но ако откриете огромно усещане за негатив, бъдете внимателни и се доверете на интуицията си. Възможно е в предишен живот същият човек да ви е причинил болка или страдания. Затова внимавайте и стойте по-далеч!