Черният белег

TH04-TOLKIEN_S__1416270f

Какво стои зад феномена на черната следа от златен пръстен, която остава върху бузата на човек с нарушена енергетика?

Както е известно, в тялото на човека циркулират две базови енергии – ин и ян. Когато те са в хармония, организмът работи като часовник. Когато балансът е нарушен и това продължава дълго време, започват проблеми. При това, ако преобладава ян, или т. нар. „слънчева” страна, са възможни възпалителни процеси, повишение на температурата, учестено сърцебиене, повишено артериално налягане. Обратното, при ински, или „лунен” дисбаланс се наблюдават вялост, апатия, сънливост, забавено сърцебиене, хипотония…

Още от древността е известен прост метод, при който се прокарва златен пръстен по бузата, след който при нарушена енергетика остава тъмна следа. Това се случва обаче само ако е налице „слънчев” дисбаланс. А за да се определи инският дисбаланс, трябва да се използва сребърен пръстен.

Пълната процедура на диагностиката с този метод е много проста. Първо се прокарва златен пръстен по дясната буза, след това сребърен пръстен по лявата. Ако остава следа от златния пръстен, значи в организма на човека има прекалено много „слънце” – ян; ако остава следа от среброто – преобладава „луната”. При липсата на каквато и да е тъмна следа, може да се каже, че анализираният индивид е „чист”.

При наличие на „слънчев” дисбаланс е необходимо да добавите „лунна” енергия и по възможност да избягвате „слънчевата”. Добре е да носите сребро, да се къпете във вода – басейн, езеро, река, да галите котка. Старайте се по пълнолуние да излагате кожата на лунната светлина. Избягвайте слънце, огън, кучета. Не носете злато до пълното възстановяване на енергийния баланс.

Ако тъмната следа се появява след сребърния пръстен, изпълнявайте всичко наопаки: носете злато, гледайте огън, печете се на слънце, галете куче. Избягвайте сребро, вода, луна и котки…

%d bloggers like this: