Хибридните деца са сред нас

Кадър от филма „Селото на прокълнатите“

В историята на човечеството от време на време се появяват съобщения за хора, отвлечени от извънземни с цел провеждане на експерименти. Но има и по-осезаеми свидетелства за контакти с гости от други светове – това са децата на пришълците, родени от земни жени. За техния произход може да се съди както по особеностите в строежа на тялото им, така и по свръхестествените дарби, които притежават. Което ги прави обект на изследване от страна на учените от цял свят…

Непал

Едно от местата на нашата планета, което най-често привлича вниманието на уфолозите, е Непал.
В едно от планинските селища на тази държава ръководителят на научноизследователска уфологическа експедиция д-р Во Сингх открива необичайно шестмесечно бебе. За разлика от своите връстници то вече може да ходи и дори говори на неизвестен език. Нещо повече – при рентгеново изследване на гръдния кош на детето не са открити нито сърце, нито бели дробове, нито други вътрешни органи. Вместо тях в гърдите на детето има странно образувание, каквото земната наука не познава. 15-годишната майка на детето твърди, че бащата е необикновено красив юноша с бяла кожа, който се спуснал от небето и след това отново се върнал там…

Италия

Не по-малко сензационен факт е раждането в Италия на момиченце с изкуствено сърце – как е попаднало то в организма на детето, остава загадка. Известно е само, че механизмът с размери на топче за пинг-понг, работи безупречно и е технически съвършено устройство. Но принципът му на действие все още не е разгадан от специалистите. Момиченцето расте напълно здраво, послушно, има прекрасен апетит. Как ще се държи изкуственото сърце – ще се развива ли и ще расте ли заедно с детето, времето ще покаже.

Унгария

В унгарско селце живее малката Микла, която разбира езика на птиците и животните. Момиченцето се чувства прекрасно както сред хората, така и сред животните, които го възприемат като свой водач и го следват поп петите. При това умствените способности на детето превишават два пъти нормата за деца на тази възраст.
Майката на Микла си спомня само, че е била доставена насила на извънземен кораб. А какво се е случило там с нея, е напълно изтрито от паметта й.

Украйна

В украинския град Иваново-Франковск става известна историята на две девойки, учещи в местен техникум. След разходка в гората те заявяват, че са се натъкнали на извънземен кораб. Естествено, на първо време „контактьорките” са изпратени в психиатрична болница, но медиците не откриват никакви отклонения. Затова пък гинекологичното изследване показва наличие на бременност и при двете момичета, при това обаче те са девствени.
В определения срок и двете раждат бебета, които силно си приличат помежду си и са с ярко изразени заложби на медиуми. Когато стават на 1 годинка, всяко от тях разполага с речник, свойствен на осем годишно дете.

САЩ

В една от секретните бази на ВВС на САЩ живее Нина, чиято външност показва родството й с извънземни същества. Детето има котешки очи с вертикални зеници, ципи между пръстите и костен гребен по протежение на гръбначния стълб.
В резултат на изследвания на генетичен материал от момичето, проведени от д-р Фарли Юнгбред от Вашингтон, става очевидно, че известните на науката фактори не биха могли да повлияят по този начин на външността на детето и част от нейната ДНК без всякакво съмнение е с извънземен произход. Независимо че за съществуването на необикновеното дете вече е известно на медиите и дори са направени сензационни снимки, властите не правят никакви коментари по този въпрос.

Бразилия

В бразилските джунгли, в района на град Анори швейцарският изследовател д-р Бартън Шпилер открива дете на видима възраст около година и половина, чийто пол не е установен. То е доста необичайно на външен вид, затова журналистите предполагат, че е изоставено от родителите си в джунглите поради вроденото си уродство. Но с течение на времето става ясно, че детето е поредният „плод на любовта” между извънземен и землянка. За това свидетелстват островърхите му уши, безцветните очи, които понякога стават огледални, странният нос, подобен на тръбичка, както и необикновената физическа сила, несвойствена за възрастта му.

Австралия

През 2001 г. Мегън Лайкър от Австралия се връща у дома след четиригодишна служба в армията и скоро се омъжва. След множество безуспешни опити да забременее, тя се обръща за консултация към гинеколог и е напълно шокирана от диагнозата, която й поставят. Оказва се, че детеродните органи на младата жена са изтощени като на 60-годишна старица, родила не по-малко от дузина деца.
Според Мегън здравословното й състояние е свързано по някакъв начин със службата й в армията. С надеждата да получи обезщетение, каквото се полага при раняване, тя оформя съответните документи. Какво е учудването й обаче, когато се оказва, че в архивите липсват каквито и да било свидетелства за службата й в армията! Отчаяна, Мегън се обръща към психиатър, който я потапя в хипнотичен транс, по време на който в паметта й се възстановяват събитията, случили се с нея през последните години.
Оказва се, че тя е отвлечена от извънземни и е прекарала всичките четири години на космически кораб, скрит откъм невидимата за земляните страна на Луната, заедно с още шестстотин други жени. Корабът представлява огромна фабрика за „производство“ на хуманоиди, а земните жени са използвани като сурогатни майки.
Извънземните гинеколози поставят в матката на жената четири оплодени яйцеклетки едновременно, а с помощта на медикаменти бременността протича само за четири месеца. Новородените извънземни мелези външно почти не се отличават от обикновените деца. Издават ги само необичайно големите им очи.
За четири години „робство” детеродните органи на Мегън стават негодни и в края на крайщата тя е върната на Земята, като предварително от паметта й е изтрито всичко, което се е случило на кораба. В замяна са вложени „спомени“ от службата й в армията…
За какво им е нужно всичко това на извънземните?
Еднозначен отговор на този въпрос няма. Мненията на уфолозите се различават. Едни смятат, че родените по този начин хибриди ще бъдат използвани от извънземните за колонизация на Земята и с тази цел предварително се внедряват в обществото. Други твърдят, че все пак голяма част от децата пришълците вземат със себе си. Така например уфологът Джон Коулман пише, че извънземните просто не са в състояние да се размножават по естествен начин, тъй като необходимите им за това органи са атрофирали. Затова са принудени да използват земни жени в детеродна възраст.
Изпълняват ли децата на пришълците някаква тайна мисия на планетата? Случайно ли се появяват те сред нас, или всичко това е част от стратегия, план, който все още не разбираме?
Вгледайте се внимателно в хората около вас може би отговорът на загадката е съвсем близо…

%d bloggers like this: