ФБР: Земята е посещавана от извънземни

ufo

Разсекретени документи на ФБР съдържат факти, потвърждаващи посещаването на Земята от “гости от други измерения”

 ФБР признава, че нашата планета е посещавана от “гости от други измерения”. Фактът, че Федералното бюро за разследвания проявява активност в изучаването на явлението НЛО, отдавна не учудва никого. Всъщност много научнофантастични филми може би се базират на напълно реални събития, които са станали известни на широката общественост в резултат на изтичането на информация, специално подбрана от съответните служби, за да се повиши целенасочено осведомеността на населението по този въпрос.

   a2

През 2011 г., след като някои документи са разсекретени, е публикуван докладът на специален агент на ФБР, съставен през 1947 г. Агентът, чието име не се посочва от съображения за сигурност, дълги години изучава и събира информация за НЛО и разпитва множество очевидци на посещенията на извънземни създания на нашата планета.

  a3

Според докладите и разсекретените документи Земята неколкократно е посещавана от същества от други измерения. Освен това някои от тях произхождат от ефирната плоскост, която съществува паралелно с нашата физическа Вселена. Тези “създания” се появяват на нашата планета във вид на гигантски полупрозрачни фигури.

  a4

Ето основните тезиси в доклада.

Част от летящите дискове са управлявани от екипажи, други – дистанционно.

Извънземните гости преследват мирни цели. 

Съществата изглеждат като хора, но са с много по-големи размери. 

Те идват от своя свят, не се превъплъщават в хора. 

Не пристигат от други планети в нашето разбиране на тази дума. Техен дом е т.нар. ефирна планета, която сякаш прониква в нашето измерение, без обаче ние да го усещаме.

a7

Телата им автоматично се материализират при синхронизиране с честотата на вибрациите на нашата материя. 

Летящите дискове се превръщат в лъчиста енергия или лъч. Той лесно може да разгради всеки и всичко, което би представлявало опасност. Те се материализират и изчезват по свое желание, без да оставят никакви следи.

Невъзможно е да се открият с радар или да се осъществи с тях радиовръзка. 

 a6

Ако тези същества са посещавали Земята през последните 50 – 60 години, то е напълно възможно те да са го правили и преди стотици и хиляди години. Тези пришълци биха могли да повлияят върху развитието на цивилизацията. Може би те продължават да оказват определено влияние върху развитието на човечеството…

2 thoughts on “ФБР: Земята е посещавана от извънземни

  1. Много ми харесва и ще се радвам на още такива публикации.

  2. Da.Takiva sa.Vijdala sam gi v sanya.Industriata,koiato vodi stremglavo kam gibel tryabva da se promeni. Nie/zemnite/ne mojem.No koi chte badat badechtite………?Skoro veroyatno chte razberem.

Comments are closed.

%d bloggers like this: