Три етапа в живота на жената

 

Оказва се, че животът ни се дели на три етапа. Първият е периодът на Развитие на житейския път – детството, младостта и началото на самостоятелния живот, продължаващ до 28-ата година. Числото, което му съответства, ще ви покаже как ще се развие той.

Ако сте родени в периода от януари до септември, вашето число е от 1 до 9, т.е. на януари съответства 1, на февруари – 2, и т.н. Ако сте родени през октомври, ноември или декември, просто съберете цифрите, обозначаващи месеца: октомври е 10-ият месец поред: 1 + 0 = 1, ноември – 11, 1 + 1 = 2, и т.н.
Вторият период е Съзиданието на житейския път. От 28- до 56-годишна възраст се занимаваме с кариерата, създаваме семейство – изобщо, вършим най-важните неща в живота си. Числото на периода е сума от цифрите на рождения ден. Ако сте родени на 25-о число, значи числото на вашия втори период ще бъде: 2 + 5 = 7.
Третият е Интеграцията на житейския път. Този период е завършващият етап в живота – осмисляне на изминатия път, както и обобщение на опита, който сме получили. За намиране на числото му трябва да се сумират цифрите на годината ви раждане. Например сте родени през 1979 г.: 1 + 9 + 7 + 9 = 26, а 2 + 6 = 8.
Следователно вашето число на Интеграцията е 8.

ТЪЛКУВАНЕ НА ЧИСЛАТА

1
Времето на това число предполага увереност в себе си, индивидуализъм, непрекъснат стремеж към развитие и амбициозност. То е ознаменувано с неприемане на рутината, търсене на прости решения, склонност към авантюризъм и динамизъм. Ако някой от периодите ви се характеризира с 1, няма да скучаете. Вашето бунтарство обезателно ще ви донесе положителни плодове и ще получите своите „минути слава”.
2
Това е много емоционално време. Всичко се гради върху стремежа към хармония и следване на интуицията. Ще се отнасяте внимателно към детайлите, което ще повлияе върху скоростта на вземане на конкретни решения. Но готовността ви за контакт, способността за сътрудничество, обективността и умението да виждате и двете страни на всяка ситуация ще ви помогнат да преминете този етап достойно.
3
Период на артистизъм и творчество, у вас ще се пробудят искрен интерес към живота, оптимизъм и ентусиазъм. Вашето остроумие, общителност и енергичност ще спечелят сърцата на много хора, а новите ви увлечения ще се попълнят и с нови съмишленици и приятели. Но не се увличайте прекалено по развлеченията! Вашите занимания трябва да ви носят поне известна полза.
4
Време е упорито да се потрудите. Настойчивостта, усърдието и прагматичността ще ви помогнат да постигнете успехи там, където други хора (които не са склонни към рутинни дела) ще претърпят неуспех. Може би няма да заемате високи длъжности в работата, но ще се усещате щастливи просто от осъзнаването на своята принадлежност към този „общ механизъм”. Не забравяйте и за почивката! В този период ще трябва да се научите да се отпускате и да релаксирате. Помнете, че невинаги безкомпромисността и консерватизмът са най-добрите качества.
5
Периодът под управлението на това число ви обещава стремеж към разнообразие, любов към приключенията и чувственост. Деловите пътувания и пътешествията ще са много успешни. Всеобщото внимание ще ви даде възможност да се почувствате значими и нужни. Само не преследвайте по няколко цели наведнъж – прибързаността в съжденията и делата може да ви изиграе лоша шега.
6
Периодът, който преминава под покровителството на шестицата, е „най-семеен” от всички етапи. Това се проявява не само в творчеството (съавторство), но и в бизнеса (партньорство). Ще ви се удава всичко, ако до вас е някой, който да ви стане и опора, и помощник. Споделете идеите и радостите си с близкия си човек и животът ви ще бъде пълноценен.
7
Числото 7 е период на съзидание и съзерцание. На самоусъвършенстване, богат вътрешен живот и нужда от уединение. Ще започнете да правите изводи за изминалото време и да градите планове за бъдещето. Мислите ви ще придобият дълбочина, а погледът – загадъчност и тайнственост. Ще се прояви целият ви опит, което ще ви позволи да намерите себе си в изследванията и науката. Обезателно ще имате нужда от своята интуитивност, склонност към анализ, стремеж да разкриете тайната и да достигнете до самата същност на нещата.
8
Това е период на вашата власт. Предстои ви да насочвате и да ръководите, а съжденията ви ще предизвикват желание за подчинение и уважение. Може би няма да станете бос на голяма корпорация, но властта ви може да се прояви и в семейството.
9
Време на алтруизъм, мащабни замисли и самоотверженост. В този период можете да щурмувате дори Еверест или поне да възпитате две-три деца. Бъдете мечтателни и много романтични. Предстои ви да решите действително важни дела. И помнете, че сте способни на всичко!