Тайната на първата среща

03354943Нерядко начинът, по който е протекла първата среща, определя по-нататъшното развитие на връзката. Като знаете под какъв зодиакален знак е роден мъжът, който ви харесва, ще успеете да избегнете много подводни камъни в отговорния ден на рандевуто…

ОВЕН

Мъжът-Овен обикновено не е склонен към дългосрочно планиране. Той определя срещите спонтанно, под влияние на сърдечния импулс. Така че дамата ще трябва да мине без дълги размисли на тема какво да облече и кой вариант на грим е за предпочитане – по-ярък или по-скромен. Когато се срещнете с него, бъдете готови за изненади.
По принцип на Овена му е все едно къде ще се видите, той не е претенциозен. По време на срещата най-вероятно ще е весел: чувството за хумор е на висота при този знак. И дори да не разбирате всичките му шеги, продължавайте да се усмихвате, иначе той ще ви сметне за прекалено сериозна и скучна.

ТЕЛЕЦ

За разлика от Овните Телците никога и заникъде не бързат. Не очаквайте от Телеца бърза и бурна проява на страст. Любовта от пръв поглед не е в неговия стил (разбира се, ако не става дума за „бозаещите телета” – на младини всеки знак се възпламенява лесно). Той внимателно ще преразглежда и ще премерва всички „за” и „против” вашата връзка. Запасете се с търпение и не пришпорвайте събитията, ако този човек действително ви харесва.
Пътят към сърцето на Телеца минава през стомаха, така е най-добре да се срещнете там, където вкусно готвят. Ако срещата е в домашна обстановка, непременно демонстрирайте кулинарните си таланти. На първа среща той ще е сдържан: Телците като правило са джентълмени и преди да се убедят в ответна симпатия, не си позволяват излишни движения.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците бързо се влюбват и също така бързо охладняват, ако нещо не им е по вкуса. А на тях не им харесват на първо място рутината и монотонността. Така че, ако искате трайни отношения, от самото начало помислете за нещо новичко. Той ще е впчатлен, ако по време на една среща го мъкнете от кафе на някое обвито в легенди място, а след това на кино.
Не се уговаряйте предварително за среща с Близнак – в противен случай той сто пъти ще успее да коригира времето и до последната минута няма да е наясно с мястото, където ще отидете. На първа среща няма да ви даде дума да обелите, като щедро ще ви дарява с информация за заобикалящия ви свят, без да каже почти нищо за себе си.

РАК

За общуване с представители на този знак на Зодиака е оптимално малко уютно помещение с меко диванче, но не и ресторант с огромна зала и маса до пътеката. Не очаквайте от него любовни признания по време на първата ви среща – дори и да е влюбен във вас до уши, за нищо на света няма да ви разкрие веднага чувствата си.
По природа раците са доста предпазливи същества. Бъдете внимателни в разговора – една неправилна дума и той ще даде „заден ход” и ще се затвори в черупката си. Срещата ще премине в мила и романтична обстановка.

ЛЪВ

На среща с Лъв се запасете с порядъчна доза възторг. Лъвовете си падат по комплименти. Нека вашите „Ах!” и „Ох!” по повод неговата изключителност и остроумие са в изобилие, за да го убедите, че именно вие сте онази, за която той отдавна мечтае. По начало Лъвовете са доверчиви същества.
Мястото за среща с представител на този знак трябва да е модно и скъпо. И, пази Боже, да предложите нещо по-скромно, па макар и с най-добри намерения – той ще се обиди и ще бъде посято зърното на негатива в отношението му към вас.

ДЕВА

Девите обръщат голямо внимание на това, как изглеждате. Това е мъж, който не разбира от модни тенденции, но погледът му обезателно ще се „залепи” за всяка досадна дреболия: копче, което всеки момент ще се откъсне, размазан туш по миглите или бримка на чорапа. Освен това той изпитва инстинктивно отвращение към всички, които закъсняват, макар че понякога самият той не се отличава с особена точност.
В случая с Девата е напълно уместно да предложите не особено скъпо място за среща. Той може и да не се съгласи, но непременно ще оцени скромността на вашите изисквания. На срещата най-вероятно ще е скучно. Ако имате сериозни намерения, запасете се с търпение – от Девите обикновено се получават добри съпрузи.

ВЕЗНИ

Везните обичат с очите. Помнете го, когато се готвите за среща, и се постарайте да изглеждате перфектно. Най-вероятно срещата ви ще премине в атмосфера на искреност и доверителност. Затова ще е още по-чудно за вас, когато мъжът вземе пауза за размисъл. Нищо страшно: този знак има нужда от време, за да осмисли случващото се.
В отношенията с мъжа-Везни винаги можете смело да поемате инициативата в свои ръце: той само ще се зарадва на това, тъй като често е бавен и неуверен, когато се налага да вземе някакво решение или да направи избор.

СКОРПИОН

Ако се подготвяте за първа среща със Скорпион, изберете място, обвито в мистична атмосфера. Добре е, ако то има своя легенда – Скорпионите обожават всичко тайнствено. Пазете се от магнетичния поглед на този мъж, ако не планирате да завършите вечерта в леглото. Дори той явно да намеква за близост, не се предавайте лесно – ако той престане да вижда във вас загадка, бързо ще охладнее.
Затова не би било зле да намекнете, че се занимавате с йога, изучавате някакви езотерични техники или че вашата баба е била магьосница, а се знае, че тази дарба се предава по наследство. Дори ако Скорпионът първоначално се отнесе без нужната сериозност към срещата с вас, той ще е заинтригуван и ще пожелае да ви разгадае. А това е вече начало на трайни отношения.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците са лесно увличащи се натури, те мигновено „пламват” с нови идеи и също така бързо се влюбват. Но не градете далечни планове от първата среща! Пази Боже да споменете местоимението „ние” и да направите някои други грешки, типични за началото на връзката. Стрелците най-много от всичко на света ценят свободата.
На срещата въздухът ще „искри” от нажежени страсти, особено ако сте някъде сред природата – било то в градския парк или на вилата. Много често курортните романи със Стрелци се случват на места, където самата обстановка предразполага към романтични приключения.

КОЗИРОГ

Ако искате да се харесате на Козирога, в никакъв случай не се опитвайте да създадете лъжливо впечатление за себе си. Зад завесата от думи той винаги успява да види реалността. Този знак не е особено взискателен към външността, ума и благосъстоянието на избраницата; главното за него е да е налице душевна топлота. Това, което не може да търпи обаче, са лъжите, кокетството и позирането.
Козирогът винаги се стреми към комфорт и спокойствие, така че ще ви определи среща на място, където да се чувства оптимално. Вие можете без опасения да се срещнете с него дори на уединено място – мъжът-Козирог не би си позволил нищо без вашето съгласие.

ВОДОЛЕЙ

Главното условие за успешна среща с Водолей е непринудеността. Изберете място, в което няма да се наложи просто да седите и да се гледате един друг в очите. Например можете да отидете на театър или на концерт. Водолеите с удоволствие след това ще обсъдят с вас мероприятието. Не е зле също, ако срещата се осъществи в компанията на приятели. На всички ще им е весело с него.
След проведената вечер за нищо на света не му се обаждайте първа – на свободолюбивия Водолей едва ли ще му се хареса подобна напористост! Ако сте му направила впечатление, той обезателно ще ви даде да го разберете.

РИБИ

Сред представителите на този зодиакален знак рядко се срещат истински мачовци и дори ако ви се струва, че сте попаднали именно на такъв екземпляр, не вярвайте. Това със сигурност е маска, зад която се крие много раним човек. Настройте се за беседа, в която ще ви разбират буквално от половин дума: Рибите имат много силно развита интуиция.
Най-добре е да определите срещата на някое спокойно и тихо място. Със сигурност ще има много философски разсъждения на най-различни теми. Старайте се да поддържате беседата, с което със сигурност ще заинтригувате мъжа.

%d bloggers like this: