Рисунки на НЛО и извънземни на 10 000 години в Индия

24202005

В индийския щат Чхатисгарх са открити древни наскални изображения на най-малко 10 000 години. Рисунките са толкова необичайни, че индийският департамент по археология и култура смята да потърси помощ в изучаването им от НАСА и ISRO (Индийската агенция за космически изследвания).

Рисунките, наподобяващи летателни апарати и странни същества, са открити, в пещери, намиращи се на около 130 км от град Райпур. Според археолога Д. Р. Бхагат те изобразяват извънземни, които хората са срещали в доисторически времена.

88824487

Интригата се задълбочава и от легендите, разпространени в околността, които разказват за „rohela people” – малки хора, които се движели между земята и небето в кръгли апарати и взели със себе си няколко души от селото, които никога повече не се върнали. Някои от местните жители продължават да се покланят на изображенията върху скалите.

30428197

„Независимо от изминалите векове картините, създадени с естествени бои, са свежи и не са избелели, което е доста необичайно – продължава разказа си – Бхагат. – Върху рисунките се виждат орнаменти, наподобяващи цифри, липсват очи и носове по лицата на съществата. Върху наскалните рисунки се виждат и антени на главите им, някои изображения напомнят скафандър. Не можем да дадем точна оценка, но несъмнено става дума за доста необичайни същества.”

Според археолози всички изображения много приличат на тези, които виждаме във филмите за извънземни.

57596064

%d bloggers like this: