Пророчества за Ерата на Водолея

111

Повечето предсказания на пророците вече са се сбъднали. Така например „Апокалипсис” на Йоан Богослов може да се разглежда като глобална прогноза за бъдещото развитие на човечеството, в която е предсказана и победата на материализма, и разрушителните войни, и природните катаклизми, и влошаването на екологията, увеличаването на болестите и накрая – настъпването на Ерата на светлината, хармонията и любовта.

Някои астролози, въз основа на разшифровки на „Апокалипсиса” посочват 2038 г. като начало на новата ера. Приблизително същата дата (2035 г.) се привежда и въз основа на катрените на Нострадамус. Но този период ще бъде предшестван от военни конфликти, природни и техногенни катаклизми и катастрофи.

За настъпването на такъв исторически период се говори и в езотерични източници („Тайната доктрина” и „Разобличената Изида” на Е. Блаватска, „Книга на пророците” на Нострадамус и т.н.)

Въз основа на пророчествата на Нострадамус д-р Люстрио дава следната характеристика на бъдещата трансмутация на човечеството: „Цялата структура на човека ще се промени. Душата и духът ще управляват тялото; съзнанието, по-неразрушимо от смъртта, ще стане независимо от тялото. Смъртта ще бъде победена…”.

С енергетичната матрица на човечеството влиза в контакт и Карлос Кастанеда по време на пътешествията на съзнанието отвъд триизмерното пространство-време. А проф. Ернст Мулдашов открива енергетичната матрица на живота в труднодостъпен планински район на Тибет. Подобни съвпадения не са случайни. Следователно езотеричните знания са верни! Прекалено много съвпадения има в тях, независимо от значителната отдалеченост на различните езотерични източници в пространството и времето. При това всички те посочват, че последващата еволюция на човечеството ще бъде свързана с разширяване на границите на нашето съзнание, с увеличаването на духовността, с постепенното и естествено развитие на екстрасензорното възприятие и паранормалните способности.

files.php

За разлика от примитивната магия естественото развитие на екстрасензорните способности става възможно за сметка на постигането на състояние на хармония и равновесие между вътрешния и външния свят, възстановяване на енергетичната връзка със Създателя, развитие на способността за любов – единствената градивна сила в Мирозданието. Всички „тайнствени” явления на човешката психика представляват изменени състояния на съзнанието. Ясновидството, телепатията, целителството и т.н. също са резултат от взаимодействието на човека с информационно-енергетичното поле на планетата. Колкото по-високо е нивото на това взаимодействие, толкова по-силно е разкрит потенциалът на човека, толкова той е по-здрав, по-силен, по-независим и по-жизнеспособен. Трябва да се научим да пробуждаме и разкриваме своите изначално зададени ни от Бога способности, своя огромен потенциал.

Именно с развитието на тези вътрешни качества се пробуждат способностите към „ясно виждане” на бъдещето. В това се състои разликата между истинските пророци и прорицатели и примитивните магове и гадатели…

1 thought on “Пророчества за Ерата на Водолея

  1. Energetska izmenenija se bile i od sozdavanje na svetot i tecat permanentno .Na energetsko nivo-ravniste.Nastradamus nee jasen.bidejki lugeto ne se spremni da go primat-i da ne bide ubit ne zboruval otvoreno.Taka da e ostanat i den denes ne razbran.Dodeka Kremensko prorocanstvo dava tocna slika za se za sto zboruva. .A toa e razlika na skoro 300 godini.Dodeka pak koga se zboruva za sveti Jovan Bogoslov toj dava prdskazanija ali zabuleni-sakriti-edno pisuva a drugo misli.Tek Igumen Gavril tocno go razjasni.Sto mislel da kaze..Nee za mene prorocanstvo i ovaka i onaka.-Koga si sakal da reces kazigo otvoreno site a razberat-ili ne kazuvaj nisto.Pak koga se zbidne nek se zbidne.

Comments are closed.

%d bloggers like this: