Програмирани сме за самоунищожение

703-47

При разкопки археолозите често се натъкват на останки на необичайни хора – с ръст 3 или дори 10 метра, а при изследванията на костните тъкани се открива, че такива великани са умирали на възраст… 1000 години!? Тези факти се съгласуват и с Библията, според която „хората-великани са живели не по-малко от 800 години”…

Много учени твърдят, че всеки човек е надарен с безсмъртие, но по-късно, поради все още неизвестни причини – вероятно намеса в генома, хората са били програмирани за самоунищожение.
Биолози и медици твърдят, че в съвременните условия на живот човешкото тяло може да просъществува около 150 години. Но защо тогава хората не доживяват дори до тази възраст? Отговорът е само един: някой е заинтересован от краткия живот на всеки човек и старателно крие това от обикновените хора.
В Кавказ например има много дълголетници. В селцето Ел Тюбю нормално живеят по 100 – 150 години. А през 2000 г. в това село е починал мъж на 177 години! Местните твърдят, че дълголетието им на първо място се дължи на лечебния въздух в селото, заобиколено от планините. Всичките му обитатели се стараят да не напускат родното си място дори за един ден, защото според тях земята им е надарена с безсмъртна енергия.
Изследователи в областта на медицината са уверени, че човекът може да живее вечно. Според тях стареенето е сложен биологичен процес на самоунищожение, чиято цел е да убие хората на всяка цена.
Човекът расте до 25-годишна възраст, а след това единствено старее. Различните хора са програмирани за различен срок. Едни на 45 изглеждат старци, а други и на 70 младеят.
Макар че възможностите на съвременната наука са огромни, тя не е напреднала особено в разгадаването на личното безсмъртие. Т.нар. „фактор на стареенето“ е вещество, което кара нашия организъм да се променя. То се открива в лимфоидните клетки на далака. Инстинктът за самоунищожение се отключва в главния мозък на индивида практически от самото му раждане. През целия живот в него се осъществява необратимият процес на отмиране на нервните клетки – невроните. Мястото им в мозъка се заема от съединителна тъкан. Тя, на свой ред, разрушава връзките между живите неврони, като унищожава паметта и нарушава координацията; появяват се бръчки, бели коси, зъбите започват да падат.
Според изследователите процесът на стареене е бил привнесен в генетичния код на живите същества преди около сто милиона години. Но на кого и защо му е нужна смъртта, засега не е ясно. Много учени смятат, че смъртта има извънземен произход. Може би извънземни сили изкуствено са променили гена на хората, като са кръстосали човешките с неизвестни за нас гени и по този начин са ни програмирали за самоунищожение.
Днес учените сериозно разглеждат версията, според която дълголетниците са преки потомци на извънземни богове. Цивилизацията на боговете и цивилизацията на хората са се кръстосали за кратък миг в историята. А след това боговете са отлетели, като са ни оставили множество неразгадани мистерии.
Според староверците човешкото тяло е способно към регенерация. Ако живеем по съвестта си, правилно се храним, възприели сме истинските ценности, съхраняваме традициите на предците, то съзнанието ни ще бъде чисто и може да възстанови всички органи и тъкани, което води до безсмъртие.
Много приказки и легенди разказват за безсмъртието. Тези истории обаче се възприемат несериозно от съвременните хора, като се приписват на богатата фантазия на авторите. Но приказките разказват как някога, отдавна-отдавна, хората са живеели до дълбока старост, имали са необикновена сила и дори са били безсмъртни. А съвременният човек не може да съществува без цивилизацията.
Изводът е, че развитието на технокрацията е причинило деградацията на физическия организъм. Ние сме деградирали, а не сме еволюирали. Смятайки себе си за умни и всезнаещи, сме изгубили своята истинска сила и неуязвимото си здраве.
Мобилните връзки, телевизията с „психотропни“ предавания, промяната на ценностите, разпространението на разврата, манипулациите в медиите, ГМО, употребата на месо, алкохол, тютюн, оръжия, унищожаването на природата – всичко това нанася огромна щета на човешкото здраве и отнема възможността за щастлив, дълг и здравословен живот.
Отдавна е известно, че от храната зависи настроението на човека, неговите успехи и неуспехи в работата и в личния живот. Всяко същество трябва да се храни с естествена храна, което може би крие тайната на безсмъртието. В природата няма термично обработена храна. Затова хората сами си копаят гроба с помощта на… лъжицата.
Опирайки се на знанията на своите предци, много „суровоядци“ (хора, които не ядат месо и термично обработена храна) твърдят, че е престъпление да ядем варена храна. В стомаха на човека суровата храна се разтваря в течение на 15 минути, а готвената – за 8 часа.
Някои изследователи твърдят, че учените крият много неща от хората. Например това, че при температура 40 градуса се унищожава енергията (прана) на продукта. А в тази прана се съхранява информацията за това, че даден продукт трябва да бъде усвоен от човека. Термичната обработка изтрива енергията, която за човека е като инструкция за употреба и в крайна сметка продуктът не се усвоява. Губи се смисълът на храненето. Хората се хранят и бавно умират.
В природата всичко се осъществява по естествен начин. „Суровоядците“ твърдят, че в това се крие и смисълът на ранната смърт на хората, тъй като при правилно хранене и употреба на енергията хората трябва да живеят с хилядолетия. Причината за всичко е готвената храна, която води до нарушаване на обмяната на веществата и болести.
Според нашите предци само пчелата и кравата са дадени на човека, за да го хранят. И за да достигнем безсмъртие, можем и трябва да се вслушаме в съвета на предците…

Вестник “Феномен”, бр. 47, 2014 г.

3 thoughts on “Програмирани сме за самоунищожение

  1. Ако кравата е дадена на човека да го храни, прясното мляко нямаше да има дължина на вълната 7.95 м.,а щеше да е с 8.00 м.колкото е вълната на здравето при човека. Меда също не пасва за човека. Мановият мед е с дължина на вълната 7.95 м. При замерването на 2 билкови единият излезе с дължина на вълната 7.96 м. , а другият с 7.97 м.Сами преценете до колко са ” полезни ” прясното краве мляко и пчелният мед.

  2. това се дължи на еволюцията ни, понеже се сформираме и отваряме нови нива. След като приключи, ще започне да се удължава живота, както и стареенето ще се премахне.

Comments are closed.

%d bloggers like this: