Пречистване, а не апокалипсис

14851

Апокалипсисът, предсказан от пророци от миналото и съвременността, се отлага многократно. А струва ли си изобщо да го очакваме?

Великият мистик на ХХ вeк Волф Месинг казва, че край на света такъв, какъвто си го представяме, няма да има. А той рядко греши.

Физикът Александър Лазарев успява да разшифрова всички предсказания на Нострадамус, който също говори за Апокалипсиса по различен начин от визията, която ни представят обикновените фаталисти.

Първо, да започнем с това, че т.нар. край на света ще настъпи на границата на епохите. В преходния период от Ерата на Рибите към Ерата на Водолея Земята ще се преобрази до неузнаваемост: ще се променят континентите, климатът, ще се разместят полюсите, човечеството ще преживее още една световна война. Пикът на тези катаклизми е през 2055 – 2066 г. Но не бива да изпадаме в паника преждевременно: всички изменения ще са за добро. След преживените нещастия човечеството ще навлезе в епоха на удивителни открития и висока духовност. За това говорят и други известни пророци – като Ванга и Едгар Кейси.

Апокалипсисът ще се превърне в пречистване, своеобразна филтрация на душата на земляните, след което в новия духовен свят ще попаднат само избрани. А онези, чиито души са опетнени с ненавист, корист и зли помисли, ги очаква друга реалност – тягостен паралелен свят…

%d bloggers like this: