Послания от Космоса

502-44

Американския прорицател Гордън Майкъл Скалион е наричан втори Едгар Кейси. Напоследък името му не слиза от страниците на вестниците: сбъдват се всичките му пророчества за малки земетресения. В същото време той дава нови плашещи прогнози относно бъдещето на Земята.

СТРАННАТА БОЛЕСТ

Дарбата за ясновидство се разкрива у Скалион през 1979 г., когато той неочаквано започва да вижда символи, геометрични фигури, формули и обемни холографски сцени-картини. Това се случва по време на делова презентация. Скалион тогава работи като инженер по електроника и специализира в средствата за комуникация. Представяйки се пред голяма аудитория, изведнъж той усеща като че ли някой го хваща за гърлото и гласът му изчезва. „Сякаш някой преряза гласовите ми връзки – спомня си той, – но нямаше никаква болка или неприятни усещания.” След половин час в местната болница инженерът е прегледан, но не е открита патология. Необичайният пациент е оставен за едно денонощие за допълнително изследване. И там, на болничното легло, с Гордън се случва най-интересното. Вечерта пред очите му изведнъж се появяват звездички, разноцветни балони, а цялата стая е залята с ярка светлина, от която внезапно започват да изплуват странни картини. Огромни пространства суша се придвижват, потъват под вода, други, напротив, се издигат от дълбините. След това Скалион вижда жена. Тя се обръща към него: „Не се плаши, ти пътешестваш в потока на времето и виждаш картини от миналото и бъдещето. Дадена ти е дарба, пази я”. След това жената изчезва.
Когато гласът му се връща, Гордън отива на психиатър, но специалистът не открива отклонения и Скалион решава да се върне към обичайния си начин на живот. Виденията обаче продължават и един ден той разбира, че всички те имат свойството да се сбъдват! Мъжът се паникьосва и предпочита да живее като затворник.
„Трябваше ми доста време, за да се примиря със страховете си и да разбера, че моите способности не са някаква криза на средната възраст, не са болест или душевно разстройство, а нещо напълно естествено”, спомня си прорицателят.
През 1982 г. Гордън Скалион усъвършенства своите способности, като усвоява изпадането в дълбок транс по собствено желание. „Разбрах, че мога да помагам на хората: да лекувам, да откривам безследно изчезнали”. По-късно пророкът губи тази дарба, затова пък картините-видения започват да му разказват за бъдещето. Всяко видение му се представя сякаш в три варианта и постепенно Гордън разбира, че най-ясните и ярки изображения са най-вероятните, а сивите и размитите – само потенциално възможни. Скалион решава да скицира виденията си, за да може в бъдеще да ги обедини в книга с предсказания. Така се появява трудът му „Послания от Космоса”.

ПЕРИОД НА БЕДСТВИЯ

Много пророчества на Скалион се сбъдват. Той предсказва изригването на вулканите на Филипините, земетресението в Кобе (Япония), урагана Андрю, земетресението в Лос Анджелис. Не „подвежда” ясновидеца и вулканът Етна – в посочения срок той започва да изхвърля в атмосферата пепел и лава точно както обещава американският предсказател.
Същото може да се каже и за най-разрушителния сезон на ураганите в САЩ през 2004 г. В недалечно бъдеще Скалион предрича земетресение в Сан Франциско, което може да ознаменува началото на глобални тектонични катаклизми.
От 2009 г. на Земята настъпва нова ера, която той нарича „период на бедствия”. Според него ще започне постепенна смяна на магнитните полюси, която ще доведе до големи размествания на земната кора. Тези изменения ще засегнат всички континенти, включително най-отдалечения – Антарктида. На южната „шапка” на света климатът ще стане мек, практически средиземноморски. Ще се разтопят ледовете, ще разцъфнат градини и много хора ще се преместят да живеят в Антарктида.
Повишаването на нивото на Световния океан ще измести с километри навътре в континента цялото Източно крайбрежие от щата Мейн до Флорида. Ще бъдат потопени огромни земни масиви по крайбрежието на Тихия океан и на Мексиканския залив.
В Тихия океан, край бреговете на бившето Западно крайбрежие на САЩ, ще се появи нова земя. Тук ще бъдат открити остатъците от древния град Му (Златния град), който е бил столица на огромния континент Лемурия и е изчезнал  преди хилядолетия по време на предишното изместване на полюсите. Ще бъдат открити множество документи за тази цивилизация, но те ще бъдат разшифровани едва след няколко поколения.

ПРОМЕНИ В ГЛОБАЛЕН МАЩАБ

Най-незавидна ще бъде съдбата на Азия. Тихоокеанската платформа ще се измести с около 9 градуса, поради което ще потънат обширни крайбрежни участъци като Сахалин и Курилите. От Япония ще останат само няколко малки острова, ще потънат Тайван и голяма част от Корея. Бреговата линия на Китай ще се измести  на стотици километри навътре в материка.
Австралия и Нова Зеландия също ги очакват големи сътресения – в прекия и преносния смисъл. Зеленият континент ще бъде разделен от вътрешно море, в което ще се вливат множество реки. Благодарение на това почвата ще стане много плодородна. Нови острови ще се издигнат от водата покрай цялото крайбрежие на континента. Нова Зеландия ще увеличи размерите си и с помощта на провлак отново, както в древността, ще се съедини със своята прамайка Австралия.
Европа също ще бъде засегната от промените. След пропадането на тектоничната плоча ще потъне целият север на континента. На мястото на Норвегия, Швеция, Финландия и Дания ще останат само шепа острови. Голяма част от Великобритания – от Шотландия до Ламанша, също ще потъне, а кралството с остатъци от Лондон и Бирмингам ще се разположи върху късове суша, напомнящи съвременните Шотландски острови. На Ирландия е отредена печална участ – тя ще изчезне напълно. Почти цяла Централна Европа – от Средиземно до Балтийско море, ще е под вода. От Франция ще остане малка част, между Париж и Швейцария ще премине нов воден път от Женева до Цюрих. Ще изчезне от лицето на земята една трета от Испания и западната и южната част на Португалия. Водата ще погълне и три четвърти от Италия: Венеция, Неапол, Рим и Генуа, но Ватиканът ще бъде спасен – градът ще бъде пренесен по възвишените участъци суша. От Сицилия до Сардиния ще се появят нови земи.
Черно море ще залее България и Румъния. На територията от Полша до Турция ще се разрази Трета световна война, която ще остави след себе си пепелищата на малкото оцелели територии. Част от Западна Турция ще потъне.

Вестник “Феномен”, бр. 44, 2014 г.

1 thought on “Послания от Космоса

  1. ГОСПОДИ СМИЛИ СЕ НАД НАС ГРЕШНИТЕ

Comments are closed.