Нумерология на семейството

Неизменно преди сватбата си задаваме въпроса: „Подхождаме ли си, дали не е грешка? Ще бъде ли бракът ни щастлив и траен?”. Някои си правят астрологични прогнози за съвместимост с партньора, други тичат при гадателки и магове. А в същото време нумерологията не само дава точни отговори на най-вълнуващите въпроси, но може да подскаже и как да се справим със ситуацията…

МАМА + ТАТКО = ЛЮБОВ

Ако искате да разберете как ще се развие бракът на ваши приятели или познати (или да проверите своя собствен), трябва да изчислите личните кодове на имената на двамата съпрузи. За целта определете по таблицата числовото значение на всяка буква в собственото, бащиното име и фамилията на мъжа и жената (при жените личният код винаги се определя по моминската фамилия), съберете получените цифри и ги опростете до едноцифрено число.

 

f9-26S

Например: името на съпруга е Иван Иванов Георгиев, а на съпругата Ана Петрова Стоянова.
Определяме персоналния код на името на съпруга:
Иван = 9 + 3 + 1 + 5 = 18
Иванов = 9 + 3 + 1 + 5 + 6 + 3 = 27
Георгиев = 4 + 6 + 6 + 8 + 4 + 9 + 6 + 3 = 46
Персоналният код на името на Иван Иванов Георгиев: 18 + 27 + 46 = 91 = 9 + 1 = 10 = 1 + 0 =1
Определяме персоналния код на името на съпругата:
Ана = 1 + 5 + 1 = 7
Петрова = 7 + 6 + 1 + 8 + 6 + 3 + 1 = 32
Стоянова = 9 + 1 + 6 + 3 + 5 + 6 + 3 + 1 = 34
Персоналният код на името Ана Петрова Стоянова: 7 + 32 + 34 = 73 = 7 + 3 = 10 = 1 + 0 = 1
Изчисляваме общия код на семейството, като съберем персоналните кодове на имената на съпрузите: 1 + 1 = 2.
В дадения пример общият код на семейството е равен на 2, но може да се получи съвършено различна цифра, ако съпрузите живеят заедно с родителите или децата: тогава при изчисляването на семейния код трябва да се съберат персоналните кодове на всеки от членовете на семейството.
Остана най-главното: да узнаем какво влияние оказва

ЕНЕРГЕТИКАТА НА ИМЕНАТА

Единица
Помага на всеки член на семейството успешно да печели и да харчи пари. В дома ви няма да има скъперничество и разхищение – решенията на финансовите въпроси ще се вземат за благото на всички по време на семейната вечеря. Децата в такива семейства добре познават цената на парите, не се страхуват от трудности и прекрасно се ориентират в съвременния свят.
Двойка
Енергетиката на това число вечно провокира „бури в чаша вода”, сблъсъците между домашните избухват като барут, а лошото настроение на един може да развали деня на всички останали. Именно за такива семейства се казва, че слънцето свети по-ярко след буря – след гръмкия скандал за няколко дни в дома се възцаряват мир и покой.
Тройка
Удивително позитивно число, дарява семейството с енергията на любовта и творчеството. Домашното огнище като магнит привлича надарени хора, в дома има много гости, а децата активно се развиват в творческа обстановка и бързо осъзнават своето призвание. Конфликти са възможни единствено на идеологическа почва.
Четворка
Вашият дом постоянно е пълен с хора – братовчеди от Павликени, чичовци от Харманли и други роднини възприемат гостоприемния ви покрив като прекрасна алтернатива на хотела. А приятели и познати от други градове със сигурност знаят, че няма да им откажете подслон. У вас винаги е шумно и весело, а ако има проблеми, те се решават доверително и с общи усилия. Различните поколения, живеещи под един покрив, имат сходни увлечения – най-често туризъм, риболов или спорт.
Петица
Подобен модел на отношения е трудно да бъде наречен семейство – толкова силно всички членове се упиват от собствената си свобода и независимост. Хората, които обичат да се съобразяват единствено със себе си, обикновено трудно създават трайни отношения помежду си и за продължително поддържане на съпружеските връзки се изискват много силни взаимни чувства – или намесата на трети лица.
Шестица
Този съюз съществува само докато се намират роднини или приятели, готови да помиряват или да подкрепят съпрузите. Макар че мъжете изпитват силни и искрени чувства към жените, излизайки извън дома, и едните, и другите са способни на не особено почтени постъпки. Измамите и взаимните изневери влияят зле на децата, на които им е трудно да разберат по поведението на родителите си кое е добро и кое – лошо.
Седмица
В такова семейство царят любов, приятелство и взаимно уважение, скандали няма. И дори ако в изключително редки случаи подобен съюз се разпадне, съпрузите се разделят без взаимни претенции и обиди. Възпитанието на децата и грижата за родителите оглавяват списъка с техните приоритети, на трето място са въпросите за получаване на образование и саморазвитие.
Осмица
Ето това е семейство в пълния смисъл на думата! Цялото домочадие като планина стоят един зад друг, мъжете обожават жените, децата получават пълноценна родителска любов, а възрастното поколение – загриженост и уважение. Това, което не достига на този забележителен съюз, са търпението и умението да се справят с битовите неуредици. За щастие, материалните затруднения ги заобикалят, единственото, което трябва да избягват, са конфликтите заради разрешаването на всекидневните проблеми.
Деветка
Това е рядка в наше време разновидност на семейството, в която свято се почитат устоите и децата най-често продължават семейните традиции. Съпрузите са обединени не само от взаимни чувства, но и от общи задачи, интереси и цели: мъжът и жената работят в една фирма, заедно с децата усърдно обработват градината, занимават се с отглеждане на кучета, увличат се от народни занаяти и всички заедно пеят в кварталния хор в почивните дни.

ДОБАВЯМЕ СИНА

Но ето че изчисленията са направени и по кода на семейството сте определили какви ще са отношенията между вас, вашата половинка и останалите от домочадието. Добре е, ако резултатът е единица, тройка, седмица, осмица или деветка. А какво да правите с двойка и петица? Или как да постъпите, ако схемата на възможните отношения лично вас изобщо не ви устройва, а сватбата е определена за следващата събота?
Много просто! Помислете как ще се промени семейният код, ако в най-близко време се постараете да се отделите от родителите си и заживеете в собствен дом. Може би това ще създаде известни материални трудности, затова пък в резултат на намаляването на членовете на фамилията семейният код ще се промени от двойка на седмица и отношенията в семейството ще станат много по-добри. Може би усилията си струват?
Много младоженци имат и друго прекрасно средство да надхитрят съдбата – детето! Помислете какво име да изберете на новороденото, за да промените семейния код до желаната цифра.