Нострадамус: Апокалипсис след папа Франциск

papa

Папа Франциск ще бъде последният лидер на Ватикана. По време на неговото управление на небето ще се появи още едно Слънце, а след това ще загине Ватиканът и ще настъпи краят на света. Смята се, че зловещото предсказание е на френския астролог и прорицател Нострадамус.

Някои смятат, че пророчеството за второто Слънце може да се сбъдне още през тази година и това ще бъде т.нар. комета С/2012 S1, наричана още ISON. Ако се вярва на предсказанието на Нострадамус, след това „великият от Рим ще загине”, а всичко живо на нашата планета ще изгори в течение на седем дни. Според изследователите под „великия от Рим” френският астролог има предвид именно Ватикана.

Любителите на страшни пророчества напомнят, че апокалипсисът след избирането на папата е описан от свети Малахий. В 112 стих се казва: „В края на Светата Римска църква ще управлява Петър Римлянин, който ще води своите овце през многобройни беди. И когато те свършат, градът на седемте хълма ще бъде разрушен и ще започне Страшният съд. Край”.

А тъй като всички римски папи се смятат за правоприемници на апостол Петър, то напълно възможно е управлението на „Петър Римлянин” да е условно обозначение на папа Франциск. Явно от живота на този папа зависи съществуването на цялото човечество. А в най-добрия случай той може да живее още тридесет години, затова апокалипсисът се отлага някъде за към 2040 година…

„Предсказанията на Нострадамус до 2029 година” четете в брой 42 от 16 октомври 2014 г.

1 thought on “Нострадамус: Апокалипсис след папа Франциск

Comments are closed.

%d bloggers like this: