Нов апокалипсис през 2015 г.

45801914

Вниманието на жителите на САЩ е приковано към датата 23 септември 2015 година. Какво ще се случи тогава? Очакват се няколко събития.

Среща на римския папа Франциск с президента Обама в Ню Йорк, както и пътуване до Сан Франциско. Темата на визитата ще бъде бедността, болестите, войните в света. Но ще стане дума и за възстановяването на Храма на Соломон в Израел.

В пророчеството на св. Малахий се говори за последния папа като за пастир на овце сред множество терзания. Но Малахий нарича последния папа Петър Римлянина, което води до объркване, тъй като настоящият папа не взе името Петър. Има сведения, че кардиналите знаят за това предсказание и специално са избрали Франциск, за да запазят папството и католицизма.

Американците правят паралел между пристигането на папата, края на цикъла от четири кървави луни, ръкописа на Исаак Нютон и книгите на пророк Даниил 9:24 за седемдесетте и седмината до идването на Месията. И се ужасяват! Тъй като освен всичко изброено се очаква и приближаването на астероид към нашата планета. Информацията за астероида, макар и засекретена, все пак се промъкна в информационното пространство.
Така че в Щатите наричат 23 – 24 септември ден на отворените врати за идването на антихриста, което може да означава само едно: катаклизми, войни, хаос.

Но да не избързваме и да не се програмираме за негатив – времето ще покаже…

1 thought on “Нов апокалипсис през 2015 г.

  1. До сега чакахме края на света,то пък взе,че не се случи! Сега Америка ни хвърля ново предизвикателство с предстоящи катаклизми. Е, няма ли кой да и начеше носа на тая Америка? Ако иска война да си я прави какво ни занимава с глупости. Тя Америката си търси поводи защото е вколабс, нейните ресурси се изчерпаха и сега дразни народите с врели не кипели само и само да започне война с Русия а Европа – плацдарм.

Comments are closed.

%d bloggers like this: