На 28 септември започва Трета световна война?

zkhzh15

Според руски сайт на 28 септември 2015 г. ще настъпи краят на света, като свързва това мрачно събитие с лунното затъмнение, което ще предизвика „Кървава Луна“. Но дори това мрачно пророчество да не се сбъдне, ситуацията в света показва, че предстои събитие с наистина катастрофални мащаби, което ще се превърне в пусков механизъм за началото на Трета световна война…

На този ден руският президент Владимир Путин ще произнесе реч пред Генералната асамблея на ООН. В нажежената ситуация, в която се намираме, такова посещение на лидера на Русия в чужбина, а още повече в САЩ, е – меко казано – рисковано мероприятие и естествено всички въоръжени сили на Руската федерация ще бъдат приведени в бойна готовност. Както впрочем и въоръжените сили на САЩ и на други страни – членове на НАТО.

Представете си, че на някой болен мозък му хрумне да лиши Русия от нейния лидер в този напрегнат момент. Представяте ли си го?

Можем да си спомним и пророчеството на Нострадамус, където има катрен, в който се казва, че през 2015 г. може да има покушение срещу лидерите на четири държави, което ще провокира всеобща световна война.

Възможен е и обратен вариант – ликвидиране на президента на САЩ и това също ще е начало на световна война. А ако бъдат убити четирима държавни глави едновременно – например Обама, Меркел, Оланд и Путин, то е страшно дори да си помислим какво ще последва. Анархия, война на всички против всичко.

Ванга също пророкува, че „черният президент ще е последният в историята на САЩ“.

На 28 септември е планирано участието на над 150 държавни и правителствени ръководители на страните членки на ООН. А сега да предположим, че някакви „тъмни сили“ разполагат с нов вид оръжия – минизаряди на термоядрено оръжие. Достатъчно е да си припомним странните аварии и взривове, които се случват напоследък. Вече има предположения, че тези така наречени аварии биха могли да са всъщност изпитания на минизаряди на ядрено оръжие.

Ако такъв минизаряд бъде взривен по време на Асамблеята на ООН, това би се превърнало в истински, а не митичен Апокалипсис. И с това цивилизацията ни ще приключи…

Надяваме се колегите от руския сайт да не се окажат прави, в противен случай, когато на 28 септември видим ядрените гъби, може би ще си спомним за тях.

И да не забравяме поговорката, според която това, което ще се случи, то е неизбежно и можем само да наблюдаваме развитието на събитията. Печално, но факт. Все пак не ни остава нищо друго, освен да се надяваме да ни се размине и този път…

2 thoughts on “На 28 септември започва Трета световна война?

  1. Ами днес е 01 10 2015. и все още сме живи и все още не е паднала бомба.

Comments are closed.

%d bloggers like this: