[Обновена] Най-опасният период за 2014 година [Видео]

 383876531

Периодът от 15 до 29 април е най-напрегнатото и опасно време за 2014 година. Това е период на влиянието на ретроградния Марс и на две затъмнения: лунното, което ще настъпи на 15 април (10. 43 ч. в 25º 16’ във  Везни) и ще продължи 4 часа, и слънчевото (9.15 ч. в 8º 52’ в Телец) с начало 29 април, което ще продължи 3 часа.

На 29 април 2014 г. ще се наблюдава най-страшното за ХХІ век слънчево затъмнение. Първо, то ще бъде пръстеновидно, а това още в древността се е смятало за лошо предзнаменование: в този период силите на тъмнината вземат връх над силите на светлината, шизофренията надделява над разума.

Такова затъмнение винаги се е смятало за дяволско, разрушително. При това на небето ще се формира и още един феномен – планетите ще се подредят в Кръст и ще разпъват Земята: Плутон (символ на разрушението и смъртта в Козирог – знак на управлението и държавите), Уран (символ на революциите и превратите в Овен – знак на войната и взривоопасността), Марс (планетата на войните и конфликтите във Везни – знака на преговорите и компромисите), Юпитер (символ на установените закони в Рак – знака на земята и държавите).

Тоест влиянието на планетите ще се изразява в резки, неочаквани катаклизми, войни, революции, възможно е падане на астероид и мощно земетресение, както и световна финансова катастрофа. Тя може да се разрази и по-късно, през есента, и да помете всички с втора вълна на световната финансова криза, тъй като затъмнението ще настъпи в знака Телец – знак на материята, банките и икономическата система. Може дори да се срине щатският долар.

Тогава ще се наблюдава пикът на всички последствия, които имат затъмненията за хората: при лунното – за психиката, при слънчевото – за физиологията.

Но изменения ще се наблюдават и 10 дни преди и след тези небесните феномени. Затъмненията оказват силно влияние на подсъзнанието, вътрешния свят и психологическото състояние. Смята се, че слънчевото повече влияе на самочувствието и поведението на мъжете, а лунното – на жените. Най-чувствителни са децата и възрастните хора. Периодът между двете затъмнения се нарича „коридор на затъмненията”.

В „коридора на затъмненията” факторът фаталност се увеличава: нашите действия и постъпки ще окажат съдбоносно влияние на следващите 18 години от живота ни. Събитията, които настъпват в „коридора на затъмненията”, не могат да бъдат променени. Това е времето на проявление на Съдбата, когато всеки човек получава това, което заслужава.

В периода от 15 до 29 април 2014 година трябва да проявяваме предпазливост, а важните срещи е добре да се отложат. Ако в това време бъдете уволнени, ще трябва дълго време да си търсите работа. В периода на затъмненията рязко нараства броят на юридическите спорове и откритите конфликти, затова не се препоръчва по това време да се вземат съдбоносни решения.

Необходимо е да се запасите с търпение и да се постараете да не попадате под негативното влияние на периода, когато ще се усилват желанието да отмъстите, да унищожите противника или конкурента, стремежът да направите всичко по своему, дори и в ущърб на самите себе си, жаждата за обогатяване на всяка цена.

Особено ярко ще се проявят негативните тенденции във властовите структури.

Във времето между двете затъмнения е най-добре да се въздържате от влагане на пари в каквито и да е проекти. Желателно е по-скоро да натрупвате средства и да връщате дългове. В този период е добре да сте особено внимателни към всичко, което се случва с вас и с вашите близки. Емоционалният фон е нестабилен, а логиката може да дойде на помощ със значително закъснение.

Затова склонните към импулсивни и необмислени постъпки трябва да се постараят да предпазят себе си и близките си. Ако решите да скъсате завинаги отношенията с някого, скарайте се в „коридора на затъмненията” и смятайте, че всичко между вас ще бъде свършено веднъж и завинаги. Впоследствие такива отношения е невъзможно да бъдат възстановени.

Факторът важност на събитията от 15 до 29 април се увеличава неколкократно, затова, преди да започнете нещо, добре помислете какво ще привлечете в живота си с дадено действие. Доколко това е нужно на вас и на вашите близки в дадения момент. Предприемайте само това, в което сте уверени. Помнете, че всички събития, които се случват в „коридора на затъмненията”, силно ще влияят върху вашия живот.

Освен това в „коридора на затъмненията” е повишен рискът от отравяния. В медицински аспект на неблагоприятно влияние са подложени очите, ушите и главата. Възможно е влошаване на здравето при хора с хронични или сърдечносъдови заболявания. За да избегнете неприятности със здравето, в деня на затъмнение е добре да вземате контрастен душ.

В дните на слънчево затъмнение (от 27 април до 2 май) се повишава склонността да се вземат безапелационни решения и да се извършват стратегически постъпки, които често са необратими. По време на слънчевото затъмнение са възможни главоболия, скокове в налягането, обостряне на хронични заболявания. В момент на слънчево затъмнение човек е способен бързо да се избави от ненужните връзки, от остарелите идеали и ценности.

В дните на лунното затъмнение (от 13 до 18 април) се повишават раздразнителността, ранимостта, капризите, желанието да спорите, недоволството от себе си и околните. Не са изключени рецидиви на психически заболявания, емоционална нестабилност. Изясняването на отношенията често води до скандали и нервни сривове. Увеличава се броят на катастрофите и други нещастни случаи.

В този период трябва да се избавите от вредните навици и пороци: цигари, алкохол, наркотици, да се освободите от психологически зависимости.

Когато затъмнението се пада на рождения ви ден, това означава, че следващата година за вас ще е крайно важна. Ако рожденият ден съвпада със слънчево затъмнение (плюс-минус три дни), в близко време ви очакват сериозни промени. Вниманието ви цяла година ще бъде приковано към собствената ви личност, към въпросите за самореализацията и саморазкриването. Годината може да стане фатална. От една страна, има риск да се сблъскате с множество натрупани въпрос, от друга – затъмнението е способно да ускори решаването им и тогава ще се освободите от всичко, което ви е пречило да вървите напред.

Ако рожденият ви ден се пада на лунно затъмнение (плюс-минус три дни), до следващия рожден ден трябва внимателно да следите здравето си, да сте крайно внимателни към роднини, бъдещи съпрузи, да се стараете да вземате участие в решаването на семейни въпроси.

Опитът показва, че затъмнение, което се пада на рождения ден, носи еднакво както негативни, така и благоприятни събития.

Затъмненията няма да могат да се наблюдават от територията на България. Пълното лунно затъмнение ще е през деня, затова ще е невидимо за нас. А пръстеновидното слънчево затъмнение ще може да се види в южната част на Индийския океан и от цялата територия на Австралия и Индонезия.

 

8 thoughts on “[Обновена] Най-опасният период за 2014 година [Видео]

  1. Mi ti nedei si vqrva, no ni ostavi nas da si vqrvame, nali? Veche mi e povliqlo negativnoto vliqnie na lunnoto zatamnenie, taka che si podbirai dumite vnimatelno 😀

  2. V syshtnost nesyznatelno predi da se informiram za tezi zatymneniq i vsichki sypytvashti gi aspekti i vliqniq skysah zavisimosta si kym cigarite 😉

  3. Защо на някои хора толкова им се искат катаклизми,че чак си ги измислят..Ако им е толкова скапан живота да търсят причините в себе си а не да измислят армагедони които да ги избавят от самите тях а покрай тях и от цялото останало човечество..Това за кривата ракета и космоса нали го знаете Losers

  4. MALIIII UMRQH OT STRAH !! hahahah

Comments are closed.

%d bloggers like this: