Маите все пак са контактували с извънземни

 

Резултатите от последни изследвания дават на учените основание да смятат, че маите все пак са контактували с пришълци. Новината е толкова удивителна, че своето мнение в социалните мрежи споделят дори чиновниците в Мексико.

Експертите са провели анализ на артефакти, открити преди няколко години. През цялото това време предметите са пазени в хранилища и едва неотдавна привличат вниманието на специалистите.
Първият артефакт е диск на маите, открит през 2011 година. Върху него чрез два пръстена са изобразени Земята и атмосферата. Освен това се забелязва и кораб на пришълците, движещ се точно към нашата планета.

Трябва да се отбележи, че все още не всички експерти вярват във връзката на маите с извънземни. Но постепенно скептично настроените стават все по-малко. Мексиканските археолози са открили огромно количество маски и статуетки, на които са представени космически кораби на извънземните. Няма съмнение, че става дума именно за обитатели на други планети.
Странните и загадъчни предмети са огромно количество, затова не може да се каже, че всички доказателства са фалшификати. Местните медии отбелязват, че дълго време учените скриват информацията, но вече са готови да представят пред света доказателства за съществуването на хуманоиди.