Контакти с извънземни в древността

Някои открития на археолозите не само изумяват, но и напълно опровергават официалната история. Такава находка е откритата преди няколко години древноегипетска гробница на възраст около 4 хилядолетия…

В нея докторът по археология Гастон де Вилар и неговите колеги попадат на мумия, която явно не принадлежи на човешко същество. Тя е с широка уста без език, липсват също нос и уши. Ръстът на мумията е около 2,5 метра.

Ученият я описва така: „Той е погребан като египетски велможа – старателно мумифициран и заобиколен от полагащите се слуги, храна и предмети на изкуството, предназначени за задгробния му живот. Но както установихме, не всички предмети принадлежат на египетската или изобщо на земна култура. Например сред находкиет има кръгъл полиран метален диск, покрит със странни писмена; костюм от метал с останки от нещо като пластмасови обувки и множество каменни плочки с изображения на звезди, планети и странни машини“.

Доста необичайно изглежда и самата гробница, където е открита мумията. Погребалните покои са направени по напълно непознат в древността метод. Камъкът е изсечен от монолитно парче скала, а стените му са като полиран мрамор. Всичко това силно напомня използването на лазерни технологии. В полза на тази версия свидетелства и фактът, че на повърхността на камъка има следи от разтопяване.

Друг любопитен факт, свързан с тази гробница, е, че тя е украсена със субстанция, наподобяваща олово. Но учените така и не успяват да определят що за материал е това. Едва ли подобни технологии са известни на древните египтяни. Неслучайно археолозите стигат до логичното заключение, че може би мумията принадлежи на извънземно същество, което е умряло на Земята и е погребано с всички полагащи се почести.

Тази хипотеза се потвърждава и от картинките върху каменните плочки, изобразяващи апарат, реещ се във въздуха. Значи в далечната древност са осъществявани контакти с извънземен разум. За това свидетелстват също описанията на полети на НЛО, запазени в летописите на много народи.

Феноменът НЛО се наблюдава на Земята от хилядолетия и тези негови проявления явно не са свързани със съвременните секретни изпитания на нови образци летателни апарати.
А наличието на странна мумия и на предмети, които не са свързани със земната култура, опровергава всички тезиси на „борците с лъженауката” за „масови халюцинации“ сред свидетелите на феномена НЛО.

%d bloggers like this: