Как сами да се справим с проклятие

Думата „проклятие“ е една от тези, които хвърлят в ужас хората. Причините са много, но най-главната е незнанието как да се премахне то и може ли въобще да се направи самостоятелно. За тези, които чувстват в живота си влиянието на отвъдни сили, които знаят, че в съдбата им е имало намеса, трябва да се отнесат сериозно към въпроса. Но не трябва да забравяме, че отчаянието е най-големият грях и че няма невъзможни неща…

Да започнем с определяне на понятието, тъй като само така става ясно какво представлява това явление.

МАЛКО ИСТОРИЯ

В далечното минало не е съществувала такава дума, тъй като повечето хора са се доверявали на предположения, а не на факти. Неясните събития в живота са били наричани дяволски промисли. Инквизицията става решение на множество проблеми, но конкретни потвърждения за намеса липсват. След години хората започват да забелязват, че събитията в живота им нямат обяснение: внезапни смърти, разрушени семейства, нелечими болести – всичко това поражда въпроси и неразбиране. И само мъдрите хора знаят, че нищо не става случайно и за всичко си има причина.
В началото на XIX в. се появява думата „проклятие“, която има еднозначно тълкуване и означава намеса в живота на човека въз основа на обикновени думи, пожелания, в редки случаи на магически ритуали. Не всеки може да направи проклятие, тъй като съществуват правила за провеждането. Само опитни знахари, гадателки и магове могат да създават подобно влияние. Към тях се обръщат хора с нечисти намерения, които поради неопитност или незнание си мислят, че това ще им помогне да уредят живота си. Не може да се подмине и фактът, че към подобни действия прибягват малцина, тъй като е известно, че няма да избегнат възмездието. Понякога обикновени хора създават подобни пожелания, казвайки нещо зло.
С времето тайните знания попадат в ръцете на незапознати и за съжаление така проклятията се увеличават.

КАК СЕ СЪЗДАВА НЕГАТИВНО ВЛИЯНИЕ

Съществуват множество въпроси как да се направи така, че подобна намеса да изгуби силата си. За да намерим отговор на главния въпрос – има ли проклятие във вашия живот конкретно, трябва да се погледне проблемът от правилния ъгъл. Събитията и ситуациите да се разгледат внимателно през призмата на наличието или липсата на щастие и късмет.
Понякога се случва така, че проклятието се проявява не веднага, защото съществува класификация на въздействията. Вече е известно, че има различни типове проклятия и всяко от тях променя живота на човека кардинално. Ако сте установили подобно влияние, трябва да знаете към какво е насочено. Само тогава ще можете да разберете как да го развалите.

ВСЯКО ПРОКЛЯТИЕ ИМА СВОЯ ПРОГРАМА

Въздействието е различно, както и проявлението. Затова според специалисти съществуват следните варианти на проклятия.

Родово проклятие

Това е влияние не върху конкретен човек, а върху цялото семейство. Означава, че този, който е пожелал да бъде създадено, таи злост и обида към всеки член на дадена фамилия. Определят го като много негативно, защото силата му е неизмерима. То има различно проявление, като най-неблагоприятното е поредицата от смърти на роднини. Болести, големи неприятности, вечна самота – всичко това се случва в живота на членовете на едно семейство.
Много е трудно да бъде развалена подобна намеса, защото ще успее да го направи само онзи, който разгадае причината за появата му. Полезни са сведенията кой и кога го е създал. Но ако не разполагате с тях, ще трябва да се намеси специалист.
Не по-малко значимо и трайно е проклятието, насочено от жена. Всички знаем, че жените са коварни и отмъстителни, не търпят съперници и са готови да използват всички методи да бъдат със своя избраник. И обикновено именно жени са създатели на тези наказания.

За безпаричие и за вечна самота

ези проклятия се създават на основата на цели култове. За основа се вземат символични вещи и предмети на определен човек. Тези типове въздействия се установяват винаги еднакво – вечни проблеми с финансите и липса на отношения.

МЕТОДИ ЗА ИЗБАВЯНЕ ОТ ПРОКЛЯТИЕ

Причината и последствията могат да установят тези, които имат връзка с магическия свят. Мнозина първо се обръщат към специалисти с надеждата те да отстранят неприятностите. Излишно е да се споменава, че не всеки може да премахне въздействието на проклятието, тъй като е ясно, че е нужен истински майстор. Хилядите обяви, в които се предлага да ви избавят, не дават гаранция. Затова дори и в този случай може би е по-добре човек да разчита на себе си.
Библиотеките и интернет разкриват знания, които доскоро бяха недостъпни, затова не трябва да се пренебрегват. Разкриваме ви завесата на магическите тайнства и ви предлагаме алгоритъм как да се избавите от проклятие самостоятелно.

ВСИЧКО, КОЕТО Е ВАЖНО ДА ЗНАЕТЕ И ДА НАПРАВИТЕ

За начало трябва да се установи фактът на намесата. Понякога събитията, които ни се случват, имат точно и ясно обяснение. Но ако не виждате такова, трябва да се замислите.
И така, ако в продължение на три-пет години в живота ви се наблюдават събития:
– които си приличат;
– всичко върви еднообразно и винаги завършва по един и същи начин;
– мечтите ви никога не се сбъдват;
– и чувствате, че ви въздейства злото, това означава, че за голямо съжаление, ви е наложено проклятие.
Много е важно да си спомните момента, когато то е било произнесено. Ако не е възможно да възпроизведете събитията, това частично усложнява работата по ликвидацията на негативното въздействие. Но въпреки това във всеки случай на помощ ще ви се притече църквата. Добре е, ако спазвате празниците и постите, редовно посещавате свети места и сте искрено вярващ човек – тогава молитвата ще сработи.
Молитвата може да ви спаси, когато искрено вярвате в силата й. За съжаление, само четеното на молитвениците не помага – трябва да преминете пълния процес на изчистване, да посещавате служби, да поговорите със свещеник. Всичко това ще ви помогне да се избавите от проклятието. Това съветват не само мъдрите възрастни хора в храма, но и светлите магове, които вярват в силата на свещеното слово.
За да потвърдите факта на проклятието, трябва да поставите свещи на починалите близки. Ако пламъкът е непостоянен и се чува пукане, то виновник за проклятието е ваш починал роднина.
В този случай ще ви помогне молебен за мъртвия по повод годишнина от кончината му.
Дори самата Библия може да ви защити. Ако сте забелязали, че проклятието е наложено върху цялото семейство, трябва да си направите семейна снимка с всички близки роднини. Оставете я между страниците на Библията за една седмица, а след това прочетете специални молитви, които ще ви предпазят, изчистят и ще ви спасят от проблемите и мъките.
Съвършено различни са нещата, ако търсите отговор на въпроса как да свалите майчино проклятие и защо то е толкова силно. Най-страшното проклятие е това, което изпращат кръвни роднини. Много важен момент е как и при какви обстоятелства е направено. Понякога под „проклятие“ се разбира и обикновени думи, които са казани прибързано, под влияние на избухнали емоции. Затова направете подробен анализ. Когато майката е била сърдита на детето, когато разсъдъкът й е затъмнен от агресия и злоба, именно тогава думите й са получили сила и са се реализирали.
Но колкото и да се разкайва жената, тя не може да върне казаното обратно. Затова е важно пределно внимателно да се отнасяме към това, което казваме.
Не бива да се пренебрегват вярванията и трябва да се отнасяте много сериозно към думите, които чувате и произнасяте. В този случай процесът на избавление е по-сериозен. Първото, което трябва да се направи, е да се поиска прошка от майката. Ако тя е жива, добре е да отидете в църква заедно. Ако е напуснала този свят, ще трябва да поставите свещ за упокой и да проведете свещени ритуали. За избавлението са необходими свещи от църквата, кърпа за глава, светена вода, молитвеник. Това са задължителни атрибути, които трябва да се използват преди празник.

ПОЛЕЗНА И ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

Мнозина са убедени, че молитвите трябва да се произнасят наум, но това е грешка. Защото озвученото слово има особена действена сила. Вие не просто произнасяте някакви фрази, а се обръщате за помощ към Бога. Трябва да повярвате, че от този момент животът ви ще бъде различен – дълъг, щастлив и безоблачен.
Не трябва да се забравя и още един важен момент при изчистването – не трябва да сте изпълнени с негативни емоции, не трябва да се сърдите и да таите обида. Важно е да изпълните свещения обред за изчистване без негативни емоции, а с благи намерения.
Добре е, ако преди това насочите мислите си към това, че животът ви ще стане по-добър, че злото ще отстъпи и няма да имате повече поводи за тревоги. Трябва искрено да вярвате в това, че децата ви ще са здрави и щастливи. Само с такива мисли проведеното изчистване ще е от полза и ще свалите от себе си негативната енергетика.
Настоятелно ви съветваме да повярвате в силата на молитвата. Открийте се за всичко чисто и светло и се настройте за изцеление. При всеки човек подобно изчистване преминава различно, затова ще забележите резултата след известно време.