Каква ще бъде 2016 година за вас?

Изберете топката, която най-много ви хареса.

Топка №1

Годината за вас ще е НЕОБИЧАЙНА. Тя толкова ще се различава от целия ви живот досега, че няма да спрете да се учудвате. Запомнете: необичайно, ново не означава лошо. За вас – със сигурност!

Топка №2

За вас годината ще бъде РОМАНТИЧНА, може би една от най-романтичните в живота ви. Всичко ще е обвито от розовата мъгла на нежността и топлината. Тя ще ви обгърне и ще ви подари най-възвишени чувства и наслаждения.

Топка №3

Годината за вас ще е УСПЕШНА – една от най-успешните досега. Важно е правилно да подредите приоритетите си, да изберете сферите, в които успехът за вас е особено важен, и да не разпилявате силите си. Ще постигнете много, ако от самото начало поемете по правилния курс.

Топка №4

Годината за вас ще е ВЕСЕЛА. Дори да сте настроени сериозно, това няма да ви попречи от душа да се повеселите през този период. А ще имате и много поводи. Смехът и искрената ви усмивка ще привлекат към вас много приятни хора както в службата, така и в личния ви живот.

Топка №5

Годината за вас ще е СПОКОЙНА. Никакво суетене, никакви неприятни изненади всичко ще върви по план, точно както вие го искате. Тази година ще бъде време за отдих, време да съберете нови сили за сериозна крачка напред.

Топка №6

Годината за вас ще бъде ЩАСТЛИВА. При това ще осъзнавате всяка секунда. Щастието ще стане неизменен спътник в живота ви и ще свикнете да го усещате постоянно, както и постоянно да го споделяте с хората.

Топка №7

Годината за вас ще е ДОБРА. Точно за една година светът ще скрие зъбите и ноктите си и ще ви мърка на ушенце приспивни песни. Ще се промени и гледната ви точка: отсега нататък във всичко ще откривате проявлението на вселенската доброта. Ще разберете, че добротата това е защита и оръжие.

Топка №8

Годината за вас ще бъде НЕСТАНДАРТНА. Ако сте атеисти, ще ви е трудно. Защото няма да можете да обясните логично това, което ще се случи. Вие няма да се качите на самолета, който ще претърпи катастрофа, ще си купите печеливш билет с рестото от магазина и т.н.

Топка №9

Годината за вас ще е МНОГООБЕЩАВАЩА. Ще ви се стори, че целият свят изведнъж си е спомнил за вас и всички едновременно започват да се нуждаят от вас. И това наистина е така. Ще имате много планове в различни сфери на живота. Не всички ще се реализират веднага, някои проекти ще заложат фундамента за бъдещето.

Топка №10

Годината за вас ще бъде ИНТЕРЕСНА. И това няма нищо общо с проклятието „Да живееш в интересни времена!“. Самите времена ще си останат обикновени ще се промените вие самите. Ще ви интересуват много неща и интересът ви ще бъде задоволен. Със сигурност няма да ви е скучно.

Топка №11

Годината за вас ще е СТРАННА. Животът ви ще заприлича на любопитен детективски роман, само че без убийства. Около вас ще се случват непонятни събития, които на пръв поглед изглеждат безсмислени. Отговорът на загадката ще се появи в края на годината и ще се окаже ужасно приятен.

Топка №12

Годината за вас ще е ЩЕДРА. Пожелайте си много, пожелайте си всичко, което ви хрумне. Някой или нещо внимателно ще ви слуша и периодически ще изпълнява „поръчките“ ви. Но бъдете внимателни и помнете, че изпълнението на желанието невинаги носи щастие.

Топка №13

Годината за вас ще е ПРИКАЗНА. Дори да сте абсолютен скептик и циник, през тази година ще ви се случат толкова много чудни неща, за които няма да имате научно обяснение. Ще попаднете в приказка, в чудо и самите ще се превърнете в истински герой, победил дракона.

Топка №14

Годината за вас ще е ПЛОДОТВОРНА. Дори забравени проекти изведнъж ще започнат да дават плодове, да не говорим за новите. Животът ще ви се стори като рог на изобилието толкова мощна ще е възвращаемостта от всяко ваше, дори най-незначителното действие.

Топка №15

Годината за вас ще е ИДЕАЛНА. Очаква ви изключителна година, която дори в детайлите ще се окаже абсолютно идеална. Всичко ще се получава, животът ще ви радва, неприятностите ще ви заобикалят. Вашата задача е да запазите този ритъм на живот, за да не изчезне никога хармонията.

Топка №16

Годината за вас ще е ЛЕКА. Каквито и урагани и катаклизми да бушуват във външния свят, те няма да ви засегнат. Всичко, което изглежда сериозен проблем, за вас ще се окаже лесно и решимо. Сякаш ще сте обвити в неуязвима броня и ще можете да въведете пълен ред в живота си.