И все пак живеем в матрица!

12066155_600

Известният и признат в официалните научни кръгове американски специалист Доналд Хофман направи сензационно заявление, според което ние живеем в света на илюзиите, поддържан от сложни матрици.

Ако се обобщи казаното от учените, излиза, че всички хора напълно неправилно оценяват това, което всъщност се случва в нашата реалност. Очите ни и другите ни сетива, отговорни за възприятието на света около нас, всъщност нищо не виждат и не възприемат. Тези органи са ограничени и имат малки възможности за анализиране на истинската картина на действителността.

Светът, който виждаме, чуваме, усещаме, не е този, който живеем в действителност! В реалността ние се намираме в сложни матрици, които създават привичните образи в съзнанието на човека. Всичко около нас – на Земята и в околоземното пространство, всъщност се състои от много сложна материя, която, на свой ред, е изградена от сложни матрици, които ни поднасят картината на заобикалящия ни свят такъв, какъвто сме свикнали да виждаме и възприемаме още от самото си раждане.

„Всичко около нас е запълнено с много сложни матрици, състоящи се от привични за човека образи“, казва Хофман.

Ученият отбелязва, че е крайно сложно да се открият разликите между истинската реалност и илюзията, която виждаме. Но не е невъзможно.
И обещава да го докаже. Да докаже факта, че в заобикалящия ни свят присъстват скрити обекти – матрици, невидими за човешкото око и създаващи илюзорна „реалност“ за човечеството. Според учения в света има хора, способни да виждат разликата между илюзията и реалността, способни да виждат матриците. За да го докаже, Хофман смята да направи изследване с помощта на 300 доброволци, с чиято помощ да бъде доказано съществуването на матрицата на илюзорната реалност…

%d bloggers like this: