Индийски астролози предсказват пандемията

Потребителите на YouTube или публикуващите там свои видеа са наясно с, меко казано, странните предпочитания на канала: видеата на нелепи клоуни, които и представа си нямат от темата, за която става дума, набират милиони гледания, докато наистина ценни клипове понякога с години чакат своята аудитория.

Именно това се случва с клипа на индийско момче, пуснато в YouTube през лятото на миналата година. В него момчето разказва удивителни неща, споменава и за епидемия от коронавирус.

Започва с това, че през 2020 година ще настъпят множество необичайни съединения на големите планети – Сатурн, Юпитер, Уран, към които се присъединява и Плутон. Всичко това поражда нещо като „всеобща интоксикация“, която започва още в края на 2019 г. в Китай и през 2020-а обхваща целия свят. Това води до рухването на световната икономика, спад в цените на недвижимостта, суровините, повишаване на цените на златото, среброто и продуктите.
В света настъпва хаос и възниква 99% вероятност от военен конфликт. Ще воюват САЩ и Иран, Индия и Пакистан, както и други страни.

В края на май започналата в Китай епидемия утихва, но въпреки това летните месеци ще са трудни. Пазарите продължават да се сриват и само златото пълзи нагоре, достигайки пик на 4 ноември.

С COVID-19 тази зловеща прогноза става реалност. А ако епидемията действително утихне през май, ще се сбъдне окончателно.

%d bloggers like this: