Името: числовият код на вашия живот

 112756

Характерът, а следователно и съдбата на жената в много отношения се определят от нейното име. И по-точно от броя на буквите в него. То според някои магове е именно числовият код на вашия живот…

 

ИМЕНА ОТ ТРИ БУКВИ

В характера на Ана, Мая, Лиа има много противоречия. Те ту мечтаят да направят кариера, ту решават да се посветят на семейството и децата. Ту изпитват страст към пътешествията, ту стават убедени домошарки. Често тези дами притежават мъжки характер. С голямо желание се занимават със спорт, физическа работа, обичат лова и риболова.

Подходящи са късите мъжки прически и огненорижият цвят на косите, спортното облекло, подчертаващо фигурата.

Не бива да се махат луничките и родилните петна в областта на главата.

Зодиакални знаци, на чиито представителки подхождат имена, състоящи се от три букви – Лъв, Рак и Овен.

ИМЕНА ОТ ЧЕТИРИ БУКВИ

Нина, Петя, Катя са прекалено откровени и разкрепостени, затова често се държат предизвикателно, издават на другите своите и чуждите тайни. Те са сексапилни, но не са страстни. Най-много от всичко ценят стабилността в работата и семейния живот. Разводът за тях е истинска катастрофа, малка смърт. Дори ако мъжът е пияница и развейпрах, тя никога няма да се реши на разрив в отношенията и ще търпи униженията до последно. Но парадоксът е, че ако все пак разводът се състои, тя няма дълго да скучае сама и веднага ще се омъжи за втори път. Сякаш е държала резервния мъж в готовност…

Подходящи са практичните дрехи в пастелни тонове, които не открояват дамата от тълпата, прическа, която не изисква особени грижи, светлият цвят на косите и идеалният маникюр.

Не бива да пушите и да работите в помещения със замърсена атмосфера (уязвими са дихателните органи).

Зодиакални знаци, на чиито представителки подхождат имена от четири букви – Близнаци и Дева.

ИМЕНА ОТ ПЕТ БУКВИ

Елена, Ирина и Мария често извършват постъпки, противоречащи на логиката и здравия смисъл, независимо че те са доста ерудирани и образовани. Нашите героини са успели жени и не зациклят върху материалната страна на живота. Те до захлас обичат себе си и не търпят ничии съвети. Винаги следят за външността си, обожават стилните вещи, скъпите мебели и украшения.

Подходящи са пищните прически, навитите къдрици, рижият цвят на косите, предизвикателното облекло.

Не бива да преяждат и да наблягат на мазното (уязвими са черният дроб и щитовидната жлеза).

Зодиакални знаци, на чиито представителки подхождат имена от пет букви – Стрелец и Риби.

ИМЕНА ОТ ШЕСТ БУКВИ

Анелия, Полина, Светла винаги се стремят към богатството, но никога не си поставят пред себе си непостижими цели, задоволяват се дори с малка сметка в банката. Те са много чувствени, любовта заема много важно място в живота им.

Подходящо е всякакво облекло, което им отива по цвят, стил и цена, ненатрапчив грим и украшения, дълги коси, разпуснати по раменете или събрани на кок.

Не бива да си правят експерименти в любовта и секса (едва ли партньорът им ще иска да участва в тях).

Зодиакални знаци, на чиито представителки подхождат имена от шест букви – Телец и Везни.

ИМЕНА ОТ СЕДЕМ БУКВИ

У Виолета, Гергана, Евгения винаги има скрит някакъв талант, само че малко дами успяват да го реализират, защото не се отличават с особено силен характер и не умеят да се приспособяват към хората и обстоятелствата. Тези красавици живеят в свой собствен свят, мечтаейки за… (за какво ли не мечтае жената!). Външно са пунктуални и педантични, те са живо въплъщение на идеалния работник. Но ако надникнете по-дълбоко, ще откриете мятаща се, чувствена натура, вечно недоволна от себе си.

Подходящи са дългите прави коси, пълната липса на козметика и класическият стил в облеклото.

Не бива да се кичат с много украшения от естествени камъни (влиянието им върху жените с имена със 7 букви е много голямо).

Зодиакални знаци, на чиито представителки подхождат имена от седем букви – Козирог и Водолей.

ИМЕНА ОТ ОСЕМ БУКВИ

Ангелина, Вероника, Виктория са способни да се издигнат над суетата, еснафските възгледи и дребните проблеми, без да полагат особени усилия за това. Но характерът им е сложен: те великолепно се разбират с хората, които са им симпатични, и не намират абсолютно никакъв общ език с тези, които не са.

Подходящи са супермодерната прическа, яркият, необичаен цвят на косите, откровеното облекло. С една дума, блясък и индивидуалност във всичко!

Не бива да злоупотребяват с черния цвят както при оцветяването на косите, така и при избора на облекло (това може да доведе до самота).

Зодиакални знаци, на чиито представителки подхождат имена от осем букви – Водолей и Козирог.

ИМЕНА ОТ ДЕВЕТ БУКВИ

Елисавета, Валентина, Маргарита притежават рядка дарба – отлично развита интуиция. Само че малко от тях използват този подарък на небесата в ежедневието. Тези дами са доста лениви: мечтаят да живеят в разкош, но не правят почти нищо, за да го постигнат. Единственото, на което са способни, е да си намерят мъж, който да осъществи техните смели мечти. Освен това тези красавици са способни да усещат тънките светове, затова за тях не съществува нищо тайно. При покупка на определена вещ Елисавета или Валентина не е необходимо с никого да се съветва. Всички достойнства и недсотатъци за нея са очевидни и без всякакви консултации. Със същата лекота тя ще разкрие опита за измама на детето или съпруга си.

Подходящи са вълнистите коси, падащи по лицето, класически панталон и дълги поли.

Не бива да носят неудобни, евтини обувки (могат да възникнат проблеми с краката).

Зодиакални знаци, на представителките на които подхождат имена от девет букви – Риби и Стрелец.

ИМЕНА ОТ ДЕСЕТ БУКВИ

Жената, чието име се състои от десет букви, в първата половина на живота си често е свидетел на кризи, страшни ситуации, нещастни случаи, необясними смърти. Тя е привлечена към мястото, където се случва това, като с магнит. Неведомата сила се намесва в плановете й и я кара да ги променя само за да получи поредния удар от съдбата. Но през втората половина от живота си нашата героиня достига такива висоти, които напълно компенсират материалните лишения и моралните изпитания през първата. Често Александра и Станислава притежават дарбата за ясновидство и способности за магия. Цял живот те си търсят партньор, който да им е равен по сила, но невинаги го намират. Сексапилни са. Мъжът, който има щастието да прекара една нощ с нашата героиня, едва ли някога ще я забрави.

Подходящи са гладките коси, сресани назад или събрани на кок, но в никакъв случай да не закриват очите. Стилно, прилепнало и много секси облекло, подчертаващо бедрата и гърдите.

Не бива да пренебрегват силата на амулетите и талисманите.

Зодиакални знаци, на чиито представителки подхождат имена, състоящи се от десет букви – Скорпион.