Извънземни технологии навлизат в бита ни

 

Питате ли се защо технологиите правят такъв огромен скок през последните 20 години – компютри, смартфони, безжичните връзки, интернет и т.н. Този разсекретен документ може да даде отговор на подобни въпроси. Хората се чудят кога американското правителство ще направи официално заявление за съществуването на извънземен живот и НЛО. Но всъщност разкриването на информацията вече е факт…

Всеки ден, когато използвате обичайна техника, вече работите с извънземна технология. Просто не я възприемате като такава. За новото поколение обаче, което израства с тези „чудеса на техниката”, това е нещо нормално.

Интересен разсекретен документ, наречен „Изследване на търговските приложения на извънземни технологии от Пало Алто, изследователски център СА“, който можете да откриете на уебсайта на ЦРУ (FOIA – Filthstep Productions International, 8 април 2018 г.), показва подробни изображения на неизвестни артефакти, гравитационни генератори и др. Тези авангардни технологии са базирани върху артефакти с извънземен произход, получени от места на катастрофи на НЛО през последните две десетилетия.

Например:
– личен генератор на антигравитация (портативен размер);
– триизмерен рекордер / проектор на изображение и др.

Сложни системи от непознати символи и геометрични конструкции, които могат както да определят функционалността на артефактите, така и да манипулират поведението им, аналогично на езика на програмиране, но без да е нужна интерпретация. Изследванията на тези извънземни артефакти имат за цел да превърнат личната антигравитация в стока за потребителския пазар. Но те искат да започнат с по-ранни версии на оригиналните технологии, за да улеснят интеграцията й.

Този документ не само потвърждава, че НЛО са катастрофирали на нашата планета. Освен това са събрани много материали, прибори, технологии и информация от разрушените НЛО, които са вложени в нови секретни проекти. И някои от тези технологии са изнесени на пазара на потребителски стоки. Но както се казва в документа, те се прилагат бавно и поетапно.

Разсекретеният документ

%d bloggers like this: