За Нас

Вестник „Феномен” е емблематичен на пазара на изданията с езотерична тематика. Устоявайки на конкуренцията, излиза без прекъсване от 1989 г. През годините екипът се старае да представя на читателите си най-интересното в областта на паранормалните явления, феномените в природата, Космоса и обществото; представя изключителни личности от историята и съвремието; запознава с изследвания и теории в областта на психологията, парапсихологията, биоенергетиката, екстрасензориката и т.н. Поддържа постоянна рубрика, в която, въз основа на изготвяне на хороскопи, се дават отговори на читатели на вълнуващи ги въпроси – здраве, любов, семейство, професия.

Със стартирането на интернет сайт се надяваме да споделяме с още по-голяма аудитория информация в областта на езотериката и да продължим увлекателното пътешествие в сферата на тайните и мистериите. Последвайте ни!

1 thought on “За Нас

 1. Сигурно ви е известно че на 21 декември ще има някакво астрологическо събитие, което ще позволи да се отвори портал. На този ден из целият свят ще върви масова молитва с медитация, която ще спомогне да се подобри положението на света и да се вземат мерки от съответните висши сили на Разума за да се отстранят нередностите. ето в тази връзка ви представяме линк към една петиция за Планетарно Освобождение, която върви в момента:
  видео обясняващо петицията на български:

  https://www.youtube.com/watch?v=vfxRt5zJwh8
  https://www.youtube.com/watch?v=edB8h78Li10

  Линк към сайт за подписване:
  https://www.change.org/p/the-awakened-population-planetary-liberation-now

  Самите ние съзнаваме, че и Петицията и медитация не се съвършени и – така да се каже, не са много изпипани. Но това е което имаме за момента, това е което спешно направихме за да съдействаме на силите на Доброто, за да се оправи положението на тази планета, без насилие по мирен начин.

  Линк към видеото за медитацията за Божествена Интервенция български
  https://www.youtube.com/watch?v=WGgJo7h80nw

  Ние смятаме че това събитие и свързаните с него петиция и молитви са неща голяма величина, които хората дълго време са чакали и искали. Това е физически или материален официален документ за установяване на връзка с Доброжелателните раси в Галактиката. Само не казвайте, че не вярвате че има такива!

  Благодарим ви! Нека Бог да хвърли милостив поглед към България и към Света. Амин!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *