Енергията на родовото проклятие

FreeImageWorks.com 60085129Родовото проклятие представлява негативна и разрушителна енергия, под чието влияние се намират група хора, свързани с кръвни връзки. Въздействието му се разпространява върху роднини от 7 или 13 поколения.

Родовото проклятие може да бъде следствие от негативните постъпки на членовете на рода – тогава то представлява кармическа съставка. Негативът от грешния прародител се предава по наследство към потомците. Има целенасочено проклятие върху рода от страна на човека с цел наказание или мъст. Особено силно е проклятието, ако го е направил някой невинно пострадал човек, умиращ или проклинащ в момента на смъртта си своите роднини.
Законите на милосърдието често били нарушавани, особено в епохата на воинстващия атеизъм, репресии, войни и т. н. Според изследвания на кармичните родови връзки ясно се вижда, че много родови проклятия се носят от потомците на бивши благородници и монарси от страна на хората, които са се намирали в тяхна власт. Ако прародителят е убил човек или го е оставил без помощ – родът му може да бъде замърсен и грешен до седмо коляно…
Външни признаци на родовото проклятие
1. Жените и мъжете в рода боледуват от сходни заболявания.
2. По женска или мъжка линия няма продължение на рода – няма зачеване или децата се раждат мъртви.
3. Доживявайки до определена възраст, човек губи всичко, което е постигнал, и започва всичко отначало – и отново губи всичко. Наблюдава се ситуация на повторение – напускане на семейството, разорение, болести, аварии, губи жилището (пожари, катастрофи) или остава без работа.
4. Наследствени болести – вродени или повтарящи се, например диабет у бабата, след това у дъщерята и внучката.
5. Душевни и емоционални трагедии, хронични неудачи, хората изпадат в депресия от поколение на поколение. Може да се чуе в семейството: „Истеричка си като баба си”. Но потомъкът просто живее живота в рамките на проклятието.
6. В прокълнатия род се предават слепота или лошо зрение, заболявания на кожата, язва, затлъстяване, рак, психически разстройства.
7. Разрушаване на семейния съюз: разводи, скандали или невъзможност дори за сключване на брак.
8. Травми и счупвания – всичко това са следствия. А причините са скрити в минали поколения: самоубийци, неестествена смърт, убийства на хора в рода, преждевременна смъртност.
9. Постоянни финансови проблеми. Семейството е на границата на нищетата – при това всичките му членове работят свръх сили, но парите никога не стигат дори за най-необходимото.
10. Изневеряващи съпруги и съпрузи, алкохолици и наркомани – всичко това показва, че работи родовото проклятие, чийто енергетичен резултат е, че родът умира. Неговата матрица се унищожава…
Механизмът на предаване на проклятието по родова линия работи приблизително така: по рода на бащата наследявате слабо здраве, а по майката – таланти и способности. В резултат можете да сте успял и знаменит, но много слаб и постоянно да боледувате…
Когато прочетат това, мнозина ще възкликнат: „Почти във всяко семейство има такива проявления!”. Абсолютно вярно! И в древността хората са грешали и са се поддавали на съблазни, оставяйки лоша енергетика на потомството. Но разликата е, че предците ни са знаели как да се изчистят от греховете и да снемат родовите проклятия, да не допускат мръсотията и бремето да отидат към бъдещите им потомци. Няколко столетия се оказаха достатъчни днес в много семейства да има неблагополучия. Не се замисляме откъде е мръсотията в нашия дом – просто редовно го почистваме, за да живеем в чистота. Но това е физическото, плътно ниво на живота – видимо визуално.
По същия начин трябва да изчистваме своя род, енергиите от тънкия план, работа по самокорекция на своя род, без вмешателство на чужди енергии отвън. И тя е много проста и достъпна. Главното е желанието на човека и неговата любов към своите кръвни предци, без които той не би могъл да дойде на този свят. И към потомците, които ще пренесат в бъдещето програмата на живота. Чистотата на тази програма и позитивът зависят само от нас.