В любовта всички сме… зверове

WHK25Астролозите знаят колко важна роля за формирането на характера на човека и неговата съдба играят датата и часът на раждане. Но малцина се досещат, че моментът на появата ни на бял свят определя и нашите любовни пристрастия и сексуални предпочитания…

Час на раждане          Знак на животно

От 23.00 до 1.00          Часът на Плъха

От 1.00 до 3.00            Часът на Бика

От 3.00 до 5.00            Часът на Тигъра

От 5.00 до 7.00            Часът на Заека

От 7.00 до 9.00            Часът на Дракона

От 9.00 до 11.00          Часът на Змията

От 11.00 до 13.00        Часът на Коня

От 13.00 до 15.00        Часът на Козата

От 15.00 до 17.00        Часът на Маймуната

От 17.00 до 19.00        Часът на Петела

От 19.00 до 21.00        Часът на Кучето

От 21.00 до 23.00        Часът на Свинята

ПЛЪХОВЕ

Хората, родени в часа на Плъха, са доста чувствени, макар външно да не го показват. За да разберете тези сиви мишки по-добре, трябва да се окажете с тях в едно легло или да ги накарате да ви обикнат. Плъховете почти винаги запазват вярност към партньора, особено ако той напълно удовлетворява сексуалните им потребности.

Любопитна информация: жените-Плъхове много рано започват да се интересуват от противоположния пол.

БИКОВЕ

И мъжете, и жените, родени в часа на Бика, са почти идеални: умни, благородни, весели, обаятелни. Техният единствен недостатък е патологичната им ревност, но уви, нищо не може да се направи по този въпрос. Самите те с годините запазват верността си към спътника в живота и изискват взаимност. Между другото, котато избират половинката си, Биковете предпочитат спокойни и уравновесени хора.

ТИГРИ

Появилите се на бял свят в часа на Тигъра най-много от всичко ценят семейството. Заради любимите хора те са готови да пожертват дори собствения си живот и свободата си. И всичко би било чудесно, само че много често Тигрите избират за спътник в живота неуравновесени и егоистични партньори, неспособни да ги оценят по заслуги.

ЗАЙЦИ

Родените в часа на Заека обожават флирта и кокетството, но никога не изневеряват истински. И не защото не искат, а защото се страхуват. Страховете им са безброй: ами ако разбере съпругата (съпругът), ако се заразят със СПИН, ако се появи силна привързаност към новия партньор или обратното – отвращение…

ДРАКОНИ

Родените в часа на Дракона са великолепни любовници, но именно затова им е трудно да се задоволят само с един партньор. Драконите са извънредно свободолюбиви и взискателни. Често биват капризни и агресивни. Каквото и да си говорим, тези, които обикнат такова чудовище, заслужават нашето съчувствие…

ЗМИИ

Те са изкусителни съблазнители, пред които не би устояла дори Статуята на свободата, да не говорим за обикновен простосмъртен. Жените-Змии са необичайно привлекателни и мъдри, затова и на младини, и в зряла възраст са заобиколени от тълпи поклонници. Същото може да се каже и за мъжете. По въпроса за завоюването на женските сърца те са ненадминати специалисти.

КОНЕ

Конете най-много от всичко на света ценят нежността и любовта, но когато се влюбят, правят големи грешки. За спътници в живота си избират най-неподходящите и непорядъчни хора, а след това цял живот съжаляват себе си, любимия и проклинат съдбата-злодейка.

КОЗИ

Хората, родени в часа на Козата, патологически не понасят самотата, която поражда в душите им тревога. Затова доста рано започват да си търсят постоянен партньор и се омъжват (женят) дори когато и дума не може да става за любов. Главното за Козата е да намери човека, който ще успее да й осигури материална и морална подкрепа. В същото време Козата е ранима и плашлива като горска кошута. За благодарност за покровителството дарява спътника си в живота с вярност и нежност.

МАЙМУНИ

Тези, които са се родили в часа на Маймуната, високо ценят свободата и независимостта, затова се обвързват в брак много късно. Амурните страдания са им непознати, защото най-много от всичко на света обожават… собственото си “аз”.

Между другото, Маймуните са големи специалисти по флирта. Жервата понякога дори не успява да мигне, а вече гори от любов…

ПЕТЛИ

В любовта и секса хората, родени в часа на Петела, са великолепни. Завоеванията сред противоположния пол са тяхното хоби, без което е немислим животът им. Омайвайки „кокошчиците”, Петлите показват най-красивите си пера. Но бъдете внимателни! Попаднали в обятията на гласовития Петел, не си правете илюзии, не мечтайте за дълъг и щастлив семеен живот. Помнете, че тези птички колекционират еротичните приключения като пощенски марки.

КУЧЕТА

Родените в часа на Кучето с години могат да преследват любовта и разположението на човека, който им е харесал, да му бъдат верни и да се грижат за него като за истинско съкровище. Самите Кучета са абсолютно невзискателни: малко внимание и взаимност от страна на избраника е всичко, което им е необходимо, за да бъдат напълно щастливи.

СВИНЕ

Хората, родени в часа на Свинята, имат силно развита интуиция, затова от километри надушват опасността, идваща от неискрените обожатели с непочтени намерения. Самите Свинки са мили, весели и открити, но дълбоките любовни преживявания не са за тях. Просто ги мързи да хабят енергия и сили в безумията на страстта.