Ванга: 2016 година ще бъде страшна

 97897222

Ванга предсказа появата на ИДИЛ, катастрофата от 11 септември 2001 г. и много други събития. Точността на прогнозите й, като цяло, е 85%. Затова е наричана още Балканския Нострадамус. Тя предсказа измененията в климата, цунамито от 2004 г. и дори факта, че 44-ият американски президент ще е чернокож (Барак Обама). Тя прави това шокиращо заявление през 1989 г. Но днес много по-плашещо звучи пророчеството й, че той ще бъде „последният президент на САЩ“.

062b3e9d7ca58f14

Ето какво предсказва тя за 2016година.

Ванга предупреждава, че група мюсюлмански екстремисти ще нахлуят в Европа и това ще доведе до началото на „голяма мюсюлманска война“. Ванга смята, че всичко ще започне „със Сирия“ и ще завърши със създаването на Халифат със столица Рим през 2043 година.

„През 2016 година ще започне нахлуване на мюсюлмански екстремисти в Европа. Това ще означава, че към края на годината континентът ще престане да съществува в обичайния смисъл. Причината е, че екстремистите ще използват химическо оръжие против европейците.“

Доста зловещо предсказание за начало на новата година. Още повече че е трудно да наречем тази прогноза преувеличена, защото тя почти започва да се сбъдва. Ванга предсказа, че всичко ще започне с „Арабската пролет“ (така нарекоха серията близкоизточни революции, започнала от Тунис), а ключова роля в тази история ще изиграе Сирия.

И още: ИДИЛ продължава да се разраства и това се случва независимо че Западът, включително САЩ, Франция и Великобритания отдавна участват в борбата с ислямистите. Много европейски страни вече живеят под постоянната заплаха, че терористите могат да използват химическо оръжие против тях.