Астрологът предупреждава – най-опасният ден през август 2018

 

За мнозина август ще бъде твърде сложен период поради квадратурата на Марс с Уран. В тези дни трябва да проявяваме особена бдителност и да сме предпазливи.

11 август 2018 – частично слънчево затъмнение в Лъв

В този ден се затваря коридорът на затъмненията през тази година. Слънчевото затъмнение в Лъв ще влияе негативно най-вече на здравето на хората. Първите му прояви са няколко ни преди началото на действието. Но най-опасните последствия от природния феномен са отредени за 11 август.
Най-вече ще го усетят хората, страдащи от хипертония и свиване на кръвоносните съдове. Освен това слънчевото затъмнение въздейства негативно на нервната система на човека. За организма съединяването на две светила е твърде неблагоприятно. Практически всички ще усетят влошаване на самочувствието. По време на слънчевото затъмнение на 11 август 2018 г. са възможни стихийни бедствия, наводнения и пожари.

Табута за 11 август и +/- 3 дни около тази дата

– Да се влиза в конфликт с колеги, началство, близки хора.
– Да се вземат съдбоносни решения – встъпване в брак, преместване в друга страна, смяна на местоработата.
– Да се планират полети – висок е рискът от авиокатастрофи.
– Да не се започват важни дела, по-добре е да се довършат старите.
На 11 август в зоната на риска са зодиакалните знаци Козирог, Лъв, Водолей и Рак. Козирозите трябва да са максимално бдителни. С успех се увенчават само начинания, в които са задействани новаторски идеи и технологии. Лъвовете е добре да поразмислят над живота си и да не вземат никакви важни решения. По-полезно е бездействието в този период. Водолеите ги очакват множество нови контакти и мащабни промени. Най-сложно ще е с Раците, тъй като те са подвластни на емоционалното си състояние. Трябва да се концентрират и да се справят със страховете си. Самота така ще надмогнат проблемите и сложните ситуации.