Астрологията за секса

Неслучайно е казано, че мъжете са от Марс, а жените от Венера. Всеки човек има свой индивидуален характер. Така че, когато нещата стигнат до любов и интимности, е много трудно да се намери правилният подход към партньора. Астрологът Тити Видал е съставила специален хороскоп, в който са описани сексуалните предпочитания на мъжете и жените от различните зодии…

ОВЕН

Жени
Те са истински диктатори. Обичат да имат инициативата и да държат всичко под контрол. Но при това високо ценят романтичните постъпки на мъжете. Тези дами обичат да експериментират с интимната атрибутика и да се забавляват с ролеви игри.
Мъже
Тези господа предпочитат да пропуснат прелюдията и веднага да преминат към главното. В същото време са много предани в отношенията. Но е доста сложно да спечелите сърцето на такъв мъж. За целта ще трябва да си играете с чувствата му и да бъдете готови на смели експерименти в леглото.

ТЕЛЕЦ

Жени
Отличават се с нежност, романтичност и последователност. Не обичат прибързаността и ценят процеса на предварителните ласки. Могат да бъдат съблазнени с романтична вечеря, включваща афродизиаци. Не се скъпете на целувки, като отделите специално внимание на шията – тя е важна ерогенна зона на този знак.
Мъже
Те изключително много ценят увертюрата. Отличават се с изобретателност и са готови да обсипят девойката с целувки на най-неочаквани места. Най-добрият начин да ги възбудите, е тайландският масаж.

БЛИЗНАЦИ

Жени
Поговорката, че жените обичат с ушите, в пълна степен се отнася за Близнаците. Те буквално се разтапят от комплименти, така че не ги икономисвайте. Можете предварително да „загреете“, като отправите на своята избраница няколко пикантни SMS съобщения. В интимния живот Близнаците удивляват с фантазията си. Бъдете готови за спонтанен секс на неочаквани места.
Мъже
Те много обичат да говорят за секс. Можете да ги възбудите, като просто поддържате разговор на пикантна тема. Особено удоволствие им доставят откровенията за еротични фантазии. Не забравяйте и комплиментите – мъжете от този знак ги обичат не по-малко от жените. В леглото Близнаците имат страст към смелите експерименти и използват секс играчки.

РАК

Жени
Те са романтични, сантиментални и малко консервативни. Обичат да правят секс в комфортни условия. Ценят галантните и грижовни кавалери. При това партньорът им трябва да е волеви и решителен, от него да излиза инициативата.
Мъже
Те владеят отлично изкуството на прелъстяването. Умело създават нужната атмосфера – романтична музика, приглушено осветление или ароматични свещи. Както и жените, ценят предварителните ласки – направо си губят ума от масажа. Отделете особено внимание на шията, гърба и бедрата.

ЛЪВ

Жени
Те обичат да усещат властния и решителен мъж. При това статусът на партньора също играе голяма роля. Лъвиците обичат да удължават процеса на любовни утехи, затова в спалнята им можете да видите множество огледала.
Мъже
Те високо ценят прелюдията. А в леглото са страстни и невъздържани в изразяване на емоциите си. Освен това тези господа са доста непретенциозни в избора на партньорка и не изискват кой знае какви знаци на внимание към себе си.

ДЕВА

Жени
Сексуалният потенциал на тази дама се разкрива само с човек, на когото тя изцяло се доверява. Така че трябва да се запасите с търпение. Девите отделят много внимание на прелюдията. Особено ги възбуждат ласките и целувките по корема.
Мъже
Те са инициативни и решителни. Ако такъв господин е хвърлил око на някое момиче, от нея не се изискват никакви усилия, за да го прелъсти. Но в същото време са много взискателни към външния вид. За да омаете мъжа Дева, е достатъчно да изглеждате перфектно и да можете бавно и красиво да се събличате. В леглото тези господа обичат да изследват тялото на партньорката си и да откриват нови ерогенни зони.

ВЕЗНИ

Жени
Те са чувствени и нежни. За тях е важно да знаят, че не са просто играчки за сексуални удоволствия, а нещо по-сериозно в живота на мъжа. Трябва да ги завоювате постепенно. При това не се изискват някакви свръхусилия, защото Везните имат нужда да усещат постоянно топлина и грижа.
Мъже
Те са истински джентълмени – галантни и грижовни, истински майстори на съблазните. За тях е важно да знаят, че старанията им не са напразни, затова не се скъпете на комплименти. Особено внимание Везните отделят на естетиката. Така че погрижете се изборът ви на бельо и парфюм да е перфектен.

СКОРПИОН

Жени
Те обичат смелите и ярките постъпки. Често поемат инициативата в свои ръце и им харесва да внасят пикантност в отношенията. Обичат да доминират, но едновременно с това им е нужен смел и властен партньор. Затова близостта с такива жени крие истинска драма, приключения и безумна страст.
Мъже
Те са истински изследователи в леглото. Обичат да изучават тялото на партньорката си в търсене на нови ерогенни зони. Девойката за тях е истинска загадка, която те непременно трябва да разрешат, в това число и с помощта на еротични аксесоари. Изпитват особена слабост към оралния секс.

СТРЕЛЕЦ

Жени
Те са много авантюристични. Обичат да правят секс на неочаквани и дори екзотични места. Смели и изобретателни са. Обичат да споделят еротичните си фантазии, дори по време на секс. Едновременно с това са романтични и много ценят процеса на ухажване.
Мъже
Истински майстори са в любовните дела и не се притесняват открито да споделят опита си. Имайте предвид обаче, че не е лесно да се харесате на Стрелеца – обикновено той сам избира партньора си. Но дори и да станете негова избраница, не почивайте на лаврите си. Стрелците имат нужда да бъдат възбуждани. Лек флирт, няколко прозрачни намека и той ще ви подари най-горещия секс в живота ви.

КОЗИРОГ

Жени
Те са малко срамежливи, но в същото време чувствителни и взискателни в сексуален план. Отдават се без остатък на избраника си. Обожават предварителните ласки. Отделете особено внимание на краката и на обратната страна на колената.
Мъже
Не обичат компромисите в интимен план, затова е трудно да ги склоните да опитат нещо ново в леглото. Понякога изглеждат студени, но това е само защото могат да се разкрият напълно само с жената, на която вярват изцяло. Те могат да се доверят само когато усетят загрижено отношение към себе си.
И разбира се, партньорката им трябва да е нежна и романтична.

ВОДОЛЕЙ

Жени
В интимния си живот се отличават със смелост и влечение към експерименти. Те обожават ярките прелюдии и силните усещания по време на секса. Не се притесняват да използват интимни играчки или да се развличат с ролеви игри. За целта им е нужен партньор, който изцяло би споделил страстта им към експериментите и екстремните усещания в леглото.
Мъже
Те подхождат към секса изобретателно и творчески. Често намират източници за вдъхновение в порнофилмите. Обожават да изпробват нови пози, да правят секс на различни места и да експериментират с еротични играчки.

РИБИ

Жени
Те са невероятно романтични. На първо място за тях стои любовта, а сексът е приятно допълнение към нея. Много ценят предварителните ласки. Страстта им се разпалва с продължителни целувки и нежен масаж. Особено внимание отделете на краката им – това е тяхна силна ерогенна зона. Освен това обичат да правят секс на красиви места. За тях е важна красивата гледка от прозореца или романтично място сред природата със завладяващи пейзажи.
Мъже
Родените под този знак са истински майстори на прелъстяването. Особено добри са в словесния жанр, буквално обсипват партньорките си с комплименти. Обичат да експериментират с ролеви игри и тематични костюми, но действат внимателно, за да не изплашат партньорката си.
Надяваме се този хороскоп да е успял да открехне завесата над интимния живот на различните зодиакални знаци.