Артефакти отпреди 300 милиона години (видео)

Съществуват редица артефакти, открити в различни части на света, които въпреки съвременните научни парадигми рушат цялата картина на историята на човечеството.

Железни купи, цинкови вази, отпечатъци от древни колесници са артефакти, които са открити във въглищни пластове. Макар че в съвременното общество се налага мнението, че се намираме на пика на човешките постижения, много от тези, които днес смятаме за наши собствени творения, може би са постигнати в невъобразимо далечното минало в земната история – преди 300 млн. години. Датирана на същата възраст, няколко медни дръжки за врата са попаднали във въглищните пластове отпреди милиони години.

За съжаление, и това е напълно обяснимо, не е направено много по отношение на основното изследване на артефактите. Настоящото им местоположение, ако те действително все още съществуват, е неясно. Но за щастие, преди тяхното изчезване са направени фотографски доказателства.

 

Впоследствие това позволява тази находка да се добави към изследванията, които не само подкрепят твърдението за изгубена цивилизация, но и поставят началото на човешката дейност на впечатляващите 300 милиона години назад в историята на нашата планета.

Кой е направил тези медни дръжки?

Нима действително сме цивилизация на милиони години?

Намират се доказателства, които позволяват да се направи такова убедително, макар и невероятно, но потвърдено от фактите твърдение.