Автомобили се врязват в призрачни прегради (видео)

Потребител на YouTube споделя за необичайно явление, най-вероятно със свръхестествена природа. Той открива във видеоканала клипове с почти еднакви сюжети: автомобил се движи по пътя, след което изненадващо се врязва в невидима преграда. При това сблъсъкът е толкова силен, че дори преобръща колите.

Видеата са получени от различни страни в различно време и разбира се – от различни хора. Авторът на подборката от видеоклипове се е опитва да открие следи от мистификация, но безуспешно. Дори се обръща за помощ към специалисти в сферата на видеомонтажа. Те дават заключение, че кадрите не са манипулирани. Тогава мъжът създава представената по-долу компилация, демонстрираща най-зрелищните и тайнствени инциденти от този род. На клипа се виждат няколко автомобила, които спокойно се движат по пътя, след което изведнъж се сблъскват с някакъв обект – призрачна преграда, която не се забелязва на кадъра.

За какво става дума? Може би това са нарушения в матрицата, гравитационни аномалии, телекинеза, невидими участници в пътното движение или работа на извънземни? Потребителите в интернет предлагат множество разнообразни теории, понякога напълно фантастични, но така и не стигат до рационално обяснение.

Що се отнася до скептиците (а накъде без тях?), те предполагат, че причината са метални кабели, разхвърляни по пътищата, попаднали под колелата на автомобилите. А как мислите, дали пък наистина в нашия свят има невидими същества?…

%d bloggers like this: